Typen

  • Leer blind en met tien vingers typen
  • Schoolprestaties verbeteren
  • Oefen met uitdagende games
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40
Inschrijven Gratis kennismaking

Typen

Met de typecursus van LOI Kidzz leren kinderen snel, blind en met tien vingers typen terwijl ze een online spionnenavontuur beleven en oefenen met motiverende games.

  • Leer blind en met tien vingers typen
  • Schoolprestaties verbeteren
  • Oefen met uitdagende games
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Nu horloge cadeau én € 30,- korting!
Schrijf je nu in en profiteer van maar liefst € 30,- korting én ontvang een waanzinnig leuke action cam, helemaal gratis! Deze actie is tijdelijk, dus schrijf je vandaag nog in!
Lees meer

Tijdelijk ontvang je een stoer horloge cadeau. En je krijgt ook nu ook nog eens een flinke korting. Wacht dus niet langer en schrijf nu in!

Lees meer

Filter(s) toepassen
Typen

Met de typecursus van LOI Kidzz leren kinderen snel, blind en met tien vingers typen terwijl ze een online spionnenavontuur beleven en oefenen met motiverende games.

Blind typen? Goed voor op school!

Snel, blind en met tien vingers kunnen typen is handig op de basisschool en onmisbaar in het middelbaar onderwijs! Verslagen en werkstukken zijn sneller gemaakt en door betere “computerskills” verbeteren ook andere schoolprestaties. Dit is de conclusie uit onderzoek door onderwijsdeskundigen van de Radboud Universiteit.

Speel de nieuwe spionnengames!

3D Codeblaster

Typtris

Gamend leren = beter leren

Onderzoek bewijst dat 'gamend-leren" voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De typecursus is ontwikkeld op basis van dit principe. Op de Super Spy School krijgt je kind typeles en oefent je kind met uitdagende games. Het avontuur en de games zorgen voor afwisseling en motiveren je kind om steeds verder te willen komen en het mysterie te ontrafelen. Je spion in spe leert zo spelenderwijs en zelfstandig blind typen. Speciaal voor kinderen van 13 jaar of ouder is er een variant van de typecursus met meer zelfstandigheid, flexibiliteit en taalgebruik dat is aangepast aan het niveau van middelbare scholieren.

Het mysterie van de Super Spy School

Kinderen krijgen typeles op de Super Spy School, waar zich een geheim mysterie afspeelt. Je kind maakt een avatar en gaat aan de slag als spion, kraakt codes en typt supersnel geheime berichten. De geheime codekaart, 3D-bril en andere spionnenspullen die je kind ontvangt, zijn daarbij onmisbaar! Natuurlijk krijgt je kind hulp van Miss J., Mister I, professor QWERTY en medestudenten. Wie goed leert typen, helpt het mysterie op te lossen en de school te redden!

Het mysterie van de Super Spy School
Razendsnel typen in 20 weken

Met de typecursus leren kinderen in de eerste 11 weken stap voor stap alle toetsen blind vinden. Vanaf week 12 draait het om het opbouwen van typesnelheid. Een adaptief volgsysteem houdt bij met welke lettercombinaties je kind eventueel moeite heeft. Deze letters komen dan vaker terug in de oefeningen. Zo leert je kind in 20 weken blind en vrijwel foutloos met tien vingers typen met minimaal 120 aanslagen per minuut. Meer informatie over de opbouw van de typecursus kun je hier downloaden.

Ouders vinden de rapportage een pré

Je kind kan de typecursus volledig zelfstandig volgen. Het cursist-volgsysteem houdt tijdens de cursus de vorderingen bij. Welke letters zijn geleerd, hoe staat het met de snelheid en is het handig als je kind wat extra oefeningen zou doen? Om goed op de hoogte te blijven, ontvang je als ouder na elke gemaakte weektoets een overzichtelijke rapportage. Ouders laten vaak weten dat zij dit als een van de grote pluspunten van de cursus ervaren. Bekijk hier een voorbeeld van een weekrapport.

"het is een hele leuke cursus en ik kan nu heel goed typen." Eline, 10 jaar
Dyslexie? Juist leren typen!

Voor kinderen met dyslexie is leren typen extra belangrijk. Het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld en zorgt ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Leerprestaties verbeteren én het zelfvertrouwen neemt toe. De dyslexievariant van de typecursus heeft dezelfde opbouw als de reguliere cursus maar dan met een aantal aanpassingen. Uiteraard heeft de dyslexievariant dezelfde prijs. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Altijd een geslaagde typecursus

Yes, de spionnenmissie is geslaagd! Bij LOI Kidzz krijgt je kind gegarandeerd een diploma na het afronden van de laatste typetoets. Je kind kan snel, blind en met tien vingers typen, een resultaat om trots op te zijn. Geef het diploma een mooi plekje aan de muur!

Slagingsgarantie Typecursus voor kinderen
Kwaliteit gegarandeerd

LOI Kidzz profiteert van de ruim 90 jaar ervaring van de LOI als de grootste afstandsopleider van Nederland. Zo worden alle Kidzz-cursussen door ervaren onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren ontwikkeld. Ook worden ze getest door een kritisch kinderpanel. De typecursus is in de afgelopen tien jaar steeds onderzocht, aangepast en verbeterd. De cursus kan tot de beste in de markt worden gerekend en wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8. De hoogste waardering van Nederland!

Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je twee weken nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus.

14 dagen gratis op proef!

Nu horloge cadeau én € 30,- korting

Tijdelijk ontvang je een stoer horloge cadeau. En je krijgt ook nu ook nog eens een flinke korting. Wacht dus niet langer en schrijf nu in!

Lees meer

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Direct inschrijven voor Typen
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40