Weekrapportage

Kinderen leren blind en met tien vingers typen met minimaal 120 aanslagen per minuut. Een hele prestatie! Deze vaardigheid leren ze in ongeveer 20 weken. Wanneer komen welke letters aan bod, en hoe wordt de snelheid opgebouwd? De weekrapportages houden jou, als ouder, op de hoogte. Door deze rapportages heb je inzicht in de stappen die je kind maakt. Na elke weektoets ontvang je een e-mail met daarin een duidelijk beeld van de vorderingen en een uitleg hierover in tekst. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Rapportage week 12

Dit heeft Roos Smit deze week meegemaakt:

Deze week werd alles op alles gezet in de strijd tegen de Multihacker. Mister I en Miss J lokten hem een hotel in Londen in, waar uw kind de camerabeelden hackte om de crimineel in beeld te krijgen. Wie zou het zijn?

 

Netheid

Wanneer het gaat om nauwkeurig typen zetten we volgende week de volgende stap: in plaats van 92% houden we dan een netheidspercentage van 94% aan. Is uw kind hier al klaar voor? In de eindtoets van deze week scoorde uw kind boven de richtlijn, goed hoor!

Snelheid

Wat betreft de snelheid zitten we op 70 aanslagen per minuut; weer een stapje dichter bij de 120 aanslagen die we aan het einde van deze cursus bereikt willen hebben. Uw kind typt met 91 aanslagen per minuut. Heerlijk als het typen zo soepel gaat. We hopen dat uw kind ook nog steeds veel plezier heeft in de cursus. Aan de resultaten te zien wel.

Advies

Uw kind heeft de eindtoetsen deze week goed gemaakt en scoort goed op netheid en snelheid. Fijn om te zien! Volgende week stijgt het netheidspercentage weer, maar uw kind zit absoluut op de goede weg!

Gaat het wat minder goed? Extra oefenen helpt!

Het adaptieve cursist-volgsysteem van de cursus, zorgt automatisch dat letters waar je kind eventueel moeite mee heeft, vaker terugkomen in de oefeningen. Blijkt aan het einde van de lesweek dat de netheid of snelheid bij het typen iets onder de gestelde doelen is? Geen probleem. Je kind kan altijd extra oefenen met de games en zijn of haar ‘skills’ verbeteren. Je zult het ook teruglezen in het advies dat we sturen na een gemaakte toets. Wil je meer advies? Neem dan contact op met de medewerkers van onze afdeling Klantenservice.

oefenen typen

Klantenservice

Heb je een vraag, wil je advies of om een andere reden contact opnemen met LOI Kidzz? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur naar telefoonnummer (071) 5451 844. We helpen je graag.

Wil je contact opnemen via e-mail? Dat kan ook. Vul dit formulier in en we bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug.

Kies ook voor de Typecursus van LOI Kidzz

Veel ouders waarderen de weekrapportages van de Typecursus. Lees hier enkele ervaringen.

Vrouw

I. de Jong

4 van de 5 sterren

Leuke en goede cursus!
“Ik ben zeer tevreden. Ik vind de weektoetsen en de rapportage hiervan erg prettig.“

Man

J. Rouweler

4,.5 van de 5 sterren

Zelfstandige training
“Met veel plezier heeft onze dochter de cursus succesvol afgerond. Het is eenvoudig om als ouder op de hoogte te blijven van de voortgang.“

Vrouw

K. Datadin

5 sterren

Goede begeleiding
“Yayin heeft een zeer goede typebegeleiding gehad en het werd op een speelse, spannende en leerzame manier overgebracht.“