Typen

 • Best beoordeelde typecursus van Nederland
 • Loop zelf virtueel rond op school
 • Motivatie door gamend leren
 • Leren typen met online spionnenavontuur
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40
Inschrijven Gratis cursusgids

Typen

Blind typen is een belangrijke vaardigheid. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Bied jouw kind ook deze voorsprong!

 • Best beoordeelde typecursus van Nederland
 • Loop zelf virtueel rond op school
 • Motivatie door gamend leren
 • Leren typen met online spionnenavontuur
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40
€ 30,- cadeaukorting + gratis spionnenpakket
Profiteer nu van € 20,- korting op je cursus. Schrijf snel in want de korting is tijdelijk.
Lees meer

Games op het verlanglijstje? Geef de Typecursus van LOI Kidzz cadeau! Avontuurlijk, uitdagend en superleuk om te doen! Met deze cursus leert je kind door ‘gamend leren’ supersnel blind en met tien vingers typen. En bovendien geef je je kind een vaardigheid voor het leven. Een ideaal cadeau voor in de schoen of op pakjesavond. Leuk én leerzaam!

Je krijgt tijdelijk een mooie cadeaukorting van € 30,- bij de typecursus, bovendien ontvang je een gratis spionnenpakket met spullen om te gebruiken bij de online spionnenmissies. Profiteer nu en schrijf direct in!

Typen

Blind typen is een belangrijke vaardigheid. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Bied jouw kind ook deze voorsprong!

Leren typen als een Super Spy

Kan je kind leren typen met de precisie en snelheid van een spion? Zeker weten! Je kind krijgt typeles op de Super Spy School. Al snel verschijnt Super Spy Mister I en neemt je kind mee in een wereldwijd spionnenavontuur. Je spion in spe doet geheime missies, kraakt codes en typt supersnel geheime berichten. Wie goed leert typen, volbrengt de geheime spionnenmissie. Dit avontuur houdt je kind gemotiveerd tot het eind!

Spionnenavontuur
Leeromgeving vernieuwd
Vernieuwde leeromgeving en games

De Super Spy School; de online leeromgeving van de typecursus, is nu helemaal vernieuwd. Je kind loopt virtueel rond op school, vaart met een speedboot en beleeft het avontuur als ‘first-person’. Games als ‘Drone-attack’ en spionnenmissies als ‘Hack het casino’ maken de cursus extra uitdagend. Extra oefenen levert bovendien punten op die kunnen worden ingewisseld in de Spy Shop. Met elke keer een nieuw doel om te behalen, leert je kind steeds beter typen.

Gamend leren = beter leren

Onderzoek bewijst dat 'gamend-leren' voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De online typecursus is volledig gebaseerd op dit principe. Kinderen leren spelenderwijs, in hun eigen tempo en zelfstandig.  Zit het typen eenmaal ‘in de vingers’, kan heeft je kind een vaardigheid voor het leven opgedaan. Uit universitair onderzoek blijkt bovendien dat kinderen die blind kunnen typen, een voorsprong hebben op school

Kwaliteit gegarandeerd

De typecursus wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8. De hoogste waardering van Nederland! LOI Kidzz profiteert van de ruim 95 jaar ervaring van de LOI. Alle Kidzz-cursussen worden ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren. Al meer dan 100.000 kinderen hebben online leren typen met LOI Kidzz! In de 10 jaar dat de online typecursus bestaat, is deze steeds verder verbeterd. De online leeromgeving heeft nu een spectaculaire metamorfose ondergaan. De cursus is daarmee voor kinderen nóg avontuurlijker geworden!

Opbouw van de cursus

Met de online typecursus leren kinderen in de eerste 11 weken stap voor stap alle toetsen blind vinden. Vanaf week 12 draait het om het opbouwen van typesnelheid. Zo leert je kind in 20 weken blind en vrijwel foutloos met tien vingers typen met minimaal 120 aanslagen per minuut. Voor kinderen van 13 jaar of ouder is er een typecursus met meer flexibiliteit en aangepast taalgebruik. Uitgebreide informatie over de opbouw van de typecursus en de online leeromgeving kun je hier downloaden.

Optimale begeleiding

Door de praktische opbouw en motiverende verhaallijn is de typecursus volledig zelfstandig te volgen. Maar je kind staat er zeker niet alleen voor! De vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden en letters waar je kind eventueel moeite mee heeft, komen automatisch vaker terug. Dit adaptieve cursist-volgsysteem biedt je kind een cursus op maat. Als ouder ontvang je na elke gemaakte weektoets een overzicht van de vorderingen. Met daarbij een advies en tips om je kind te ondersteunen. Heb je toch nog vragen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice voor je klaar om je te helpen.

Diplomagarantie

Yes, de spionnenmissie is geslaagd! Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer je kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt je kind dan ook gegarandeerd een diploma na het afronden van de laatste typetoets. Een resultaat om trots op te zijn! Geef het diploma een mooi plekje aan de muur. Lees meer over de diplomagarantie

Slagingsgarantie Typecursus voor kinderen
Dyslexie - Qwerty G
Dyslexie? Juist leren typen!

Voor kinderen met dyslexie is leren typen extra belangrijk. Het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld en zorgt ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Leerprestaties verbeteren én het zelfvertrouwen neemt toe. De dyslexievariant van de typecursus heeft dezelfde opbouw als de reguliere cursus maar dan met een aantal aanpassingen. Uiteraard heeft de dyslexievariant dezelfde prijs. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Wat heeft een super spy nodig?

Om je werk als spion goed te doen, heb je natuurlijk wel spionnenspullen nodig. Daarom krijg je een geheime envelop met de eerste spullen thuisgestuurd. Let er goed op, want deze spullen kunnen je missie maken of breken. Zorg dus dat niemand anders de envelop met geheime informatie in handen krijgt!

€ 30,- cadeau korting + gratis spionnenpakket

Met de Typecursus van LOI Kidzz geef je je kind een superleuk en avontuurlijk decembercadeau. En bovendien een vaardigheid voor het leven. Schrijf daarom nu in en profiteer direct van € 30,- cadeaukorting en ontvang een gratis spionnenpakket!

Schrijf je nu in voor de Typecursus
 • Op een superleuke manier uitstekend leren typen
 • Motivatie door avontuur op de Super Spy School
 • Oefenen met uitdagende games
 • Probeer de cursus 14 dagen gratis uit
 • Betaal na ontvangst, ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40