Typen

 • Met veel plezier uitstekend leren typen
 • Typegames voor motivatie en vooruitgang
 • Leeromgeving met ‘first person’-beleving
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40
Inschrijven Gratis cursusgids

Typen

Blind typen is een belangrijke vaardigheid. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Bied jouw kind ook deze voorsprong!

 • Met veel plezier uitstekend leren typen
 • Typegames voor motivatie en vooruitgang
 • Leeromgeving met ‘first person’-beleving
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Nu € 30,- korting én een aantrekkelijke ASUS laptop-actie

Tijdelijk ontvang je een spannend spionnenpakket. En je krijgt ook nu ook nog eens een flinke korting. Wacht dus niet langer en schrijf nu in!

Lees meer

Tijdelijk krijg je flinke korting op het lesgeld én voor een zeer voordelig bedrag een prachtige ASUS laptop bij de cursus! Daarmee heb je voor maar € 249,- een heel complete laptop met o.a. Windows 10S, een mooi groot scherm, ruime opslagcapaciteit, snelle wifi en een ergonomisch toetsenbord. Dus ideaal om op te leren typen. En een laptop waarvan je kind ook de hele middelbare schooltijd plezier zal hebben. Wacht dus niet langer en schrijf nu in!

Filter(s) toepassen
Typen

Blind typen is een belangrijke vaardigheid. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Bied jouw kind ook deze voorsprong!

Leren typen als een Super Spy

Kan je kind leren typen met de precisie en snelheid van een spion? Zeker weten! Je kind krijgt typeles op de Super Spy School. Al snel verschijnt Super Spy Mister I en neemt je kind mee in een wereldwijd spionnenavontuur. Je spion in spe doet geheime missies, kraakt codes en typt supersnel geheime berichten. Wie goed leert typen, volbrengt de geheime spionnenmissie. Dit avontuur houdt je kind gemotiveerd tot het eind!

Spionnenavontuur
Leeromgeving vernieuwd
Vernieuwde leeromgeving en games

De Super Spy School; de online leeromgeving van de typecursus, is nu helemaal vernieuwd. Je kind loopt virtueel rond op school, vaart met een speedboot en beleeft het avontuur als ‘first-person’. Games als ‘Drone-attack’ en spionnenmissies als ‘Hack het casino’ maken de cursus extra uitdagend. Extra oefenen levert bovendien punten op die kunnen worden ingewisseld in de Spy Shop. Met elke keer een nieuw doel om te behalen, leert je kind steeds beter typen.

Gamend leren = beter leren

Onderzoek bewijst dat 'gamend-leren' voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De online typecursus is volledig gebaseerd op dit principe. Kinderen leren spelenderwijs, in hun eigen tempo en zelfstandig.  Zit het typen eenmaal ‘in de vingers’, kan heeft je kind een vaardigheid voor het leven opgedaan. Uit universitair onderzoek blijkt bovendien dat kinderen die blind kunnen typen, een voorsprong hebben op school

Kwaliteit gegarandeerd

De typecursus wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8. De hoogste waardering van Nederland! LOI Kidzz profiteert van de ruim 95 jaar ervaring van de LOI. Alle Kidzz-cursussen worden ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren. Al meer dan 100.000 kinderen hebben online leren typen met LOI Kidzz! In de 10 jaar dat de online typecursus bestaat, is deze steeds verder verbeterd. De online leeromgeving heeft nu een spectaculaire metamorfose ondergaan. De cursus is daarmee voor kinderen nóg avontuurlijker geworden!

Opbouw van de cursus

Met de online typecursus leren kinderen in de eerste 11 weken stap voor stap alle toetsen blind vinden. Vanaf week 12 draait het om het opbouwen van typesnelheid. Zo leert je kind in 20 weken blind en vrijwel foutloos met tien vingers typen met minimaal 120 aanslagen per minuut. Voor kinderen van 13 jaar of ouder is er een typecursus met meer flexibiliteit en aangepast taalgebruik. Uitgebreide informatie over de opbouw van de typecursus en de online leeromgeving kun je hier downloaden.

Optimale begeleiding

Door de praktische opbouw en motiverende verhaallijn is de typecursus volledig zelfstandig te volgen. Maar je kind staat er zeker niet alleen voor! De vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden en letters waar je kind eventueel moeite mee heeft, komen automatisch vaker terug. Dit adaptieve cursist-volgsysteem biedt je kind een cursus op maat. Als ouder ontvang je na elke gemaakte weektoets een overzicht van de vorderingen. Met daarbij een advies en tips om je kind te ondersteunen. Heb je toch nog vragen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice voor je klaar om je te helpen.

Diplomagarantie

Yes, de spionnenmissie is geslaagd! Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer je kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt je kind dan ook gegarandeerd een diploma na het afronden van de laatste typetoets. Een resultaat om trots op te zijn! Geef het diploma een mooi plekje aan de muur. Lees meer over de diplomagarantie

Slagingsgarantie Typecursus voor kinderen
Dyslexie - Qwerty G
Dyslexie? Juist leren typen!

Voor kinderen met dyslexie is leren typen extra belangrijk. Het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld en zorgt ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Leerprestaties verbeteren én het zelfvertrouwen neemt toe. De dyslexievariant van de typecursus heeft dezelfde opbouw als de reguliere cursus maar dan met een aantal aanpassingen. Uiteraard heeft de dyslexievariant dezelfde prijs. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Wat heeft een super spy nodig?

Om je werk als spion goed te doen, heb je natuurlijk wel spionnenspullen nodig. Daarom krijg je een geheime envelop met de eerste spullen thuisgestuurd. Let er goed op, want deze spullen kunnen je missie maken of breken. Zorg dus dat niemand anders de envelop met geheime informatie in handen krijgt!

€ 30,- korting én aantrekkelijke ASUS laptop-actie

Tijdelijk krijg je flinke korting op het lesgeld én voor maar € 249,- een heel complete ASUS laptop bij de cursus! Ideaal om op te leren typen. En een laptop waarvan je kind ook de hele middelbare schooltijd plezier zal hebben. Wacht dus niet langer en schrijf nu in!

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Daarom kies je voor LOI Kidzz
 • Op een superleuke manier uitstekend leren typen
 • Motivatie door avontuur op de Super Spy School
 • Oefenen met uitdagende games
 • Probeer de cursus 14 dagen gratis uit
 • Betaal na ontvangst, ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40