Filter(s) toepassen

Wie kans wil maken op een plek op de Super Spy School, moet eerst een test doen. Heb jij het in je om een Super Spy te worden? En hoe staat het met je typetalent? Een spion moet supersnel en onder elke omstandigheid geheime berichten kunnen versturen en codes kunnen kraken. Blind typen is dus een must! Pas als je hebt bewezen hebt geschikt te zijn, kun je verder.

Typeles

Als nieuwe leerling aan de geheel vernieuwde online Super Spy School krijgt je kind eerst een warm welkom van de directeur en een handige Spypad van uitvinder professor Qwerty. Op de Spypad staan allerlei spionnenapps. Typeles krijgt je kind van Miss J, een ex-spionne.

SpyPad
Bericht Mr. I

Mister I

De eerste typeles start rustig. Je kind leert de juiste houding achter de computer, de juiste stand van de handen en de eerste letters. Alles verloopt normaal totdat de mysterieuze Mister I inbreekt op de Spypad. In een videoboodschap vraagt hij om hulp bij een geheime spionnenmissie!

Wordt het mysterie opgelost?

Tijdens de cursus komt je kind steeds verder in het avontuur waarin hij of zij samen met Mister I, Miss J en professor Qwerty een wereldwijd mysterie probeert op te lossen. Een pittige taak … en ondertussen gaan de typelessen op school gewoon door. Bovendien wordt je kind ook nog gevraagd om te helpen bij het schoolfeest aan het eind van het jaar. Als de school dan nog bestaat tenminste ...