LOI Kidzz - opgericht in 2005 en onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen - wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de basis die al geboden wordt op school. LOI Kidzz wil niet de plaats innemen van de school, maar een toevoeging zijn wanneer ouders en kinderen daaraan behoefte hebben. De cursussen die LOI Kidzz aanbiedt, zijn zó leuk, dat leren als vanzelf gaat!

De beste kwaliteit tegen de beste prijs

LOI Kidzz profiteert van de ruim 90 jaar ervaring van de LOI als de grootste afstandsopleider van Nederland. Zo worden alle Kidzz-cursussen door ervaren onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren ontwikkeld. De cursussen kunnen tot de beste in de markt worden gerekend en door de schaalvoordelen van de LOI, blijven de prijzen relatief laag. 

Unieke methode

Voor kinderen staat plezier voorop. Daarom biedt LOI Kidzz cursussen die leerzaam én heel leuk zijn. Kinderen volgen de cursussen online aan de hand van interactieve verhaallijnen, visueel gerichte oefeningen en avontuurlijke games. Door het plezier in de cursus, de duidelijk zichtbare resultaten en de avonturen die zich steeds verder ontwikkelen, is het voor kinderen geen probleem de cursussen tot het eind helemaal af te maken.

Unieke methode: voor kinderen staat plezier voorop.

Beter leren door motiverende games

Games: welk kind houdt er niet van? In onze cursussen maken we leren effectiever, leuker en uitdagender door “gamend leren”. Onderzoek bewijst dat deze methode voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. In een game komen ze stap voor stap vooruit. Elk succes wordt direct beloond en gevolgd door een nieuwe uitdaging. Alle LOI Kidzz-cursussen zijn ontwikkeld op basis van dit principe. Bij bijvoorbeeld de typecursus gaan kinderen naar de Super Spy School en oefenen daar met games, kraken codes en versturen spy-berichten. Kinderen leren spelenderwijs, komen steeds verder in het avontuur en blijven zo gemotiveerd.

Lees meer over gamend leren

Structuur en flexibiliteit

Structuur geeft kinderen houvast. Omdat kinderen het tegenwoordig druk hebben met sporten, school en vriendjes, biedt LOI Kidzz niet alleen ritme en structuur maar ook ruimte daarbinnen te variëren. De ouders en kinderen bepalen de maat. Kinderen kunnen starten met een cursus wanneer het uitkomt en leren in hun eigen tempo!

Een passende cursus voor ieder kind

De cursussen van LOI Kidzz zijn op maat gemaakt voor ieder kind. Er wordt gebruik gemaakt van een adaptief leersysteem dat van ieder individueel kind registreert waar het moeite mee heeft. Deze onderwerpen krijgen automatisch meer aandacht. En voor kinderen die minder vlot leren, zijn er extra oefeningen op maat, verwerkt in games.

Wil je meer lezen over onze unieke lesmethode? Vraag dan direct gratis de Kennismaking van de typecursus aan! 

Dyslexievarianten

De dyslexievarianten van onze cursussen zijn ontwikkeld samen met dyslexiespecialisten en hebben dezelfde opbouw als de reguliere cursussen, maar dan met een aantal specifieke aanpassingen, gebaseerd op resultaten uit wetenschappelijk onderzoek. Zo staan in de typecursus alle woorden en oefenvormen in een dyslexielettertype. Een groot deel van de oefeningen en uitleg wordt voorgelezen. De dyslexievarianten van onze cursussen hebben uiteraard dezelfde prijs en zijn beschikbaar voor de reguliere Typecursus en de Typecursus voor 13 jaar en ouder. Op het inschrijfformulier geef je de keuze aan.

Productontwikkeling voor en mét kinderen

Kinderen zijn nauw betrokken bij de productontwikkeling van LOI Kidzz. Hún wensen zijn de uitgangspunten. Een concept wordt daarom eerst voorgelegd aan een panel van kritische kids. Voordat een nieuwe cursus start, wordt deze getoetst door kinderen en dan continu aangepast als het beter kan in de ogen van kinderen. De wereld van LOI Kidzz is dan ook volledig afgestemd op hun wensen en behoeftes.

Zelf ervaren hoe leuk en leerzaam een cursus van LOI Kidzz is? Doe dan een gratis online proefles.

Uitstekende waardering!

Onderwijsdeskundigen, game-experts én kids ontwikkelden samen de cursussen van LOI Kidzz. Daarom sluit ze helemaal aan bij de beleving van kinderen! Ook de verwachtingen van ouders worden meer dan waargemaakt. Dat blijkt uit de onafhankelijke beoordelingen: de typecursus krijgt van ouders gemiddeld een 8,8. Het hoogste rapportcijfer van alle typecursussen voor kinderen in Nederland! 

"het is een hele leuke cursus en ik kan nu heel goed typen." Eline, 10 jaar
"Fien heeft een leuke en duidelijke manier de stof leren beheersen." B. de Bont
"Leerlingen leren op een goede manier typen. Ik raad andere basisscholen deze cursus zeker aan!" H. Kooijman, directeur basisschool.

Probeer de cursus 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus. Na het verwerken van de beëindiging, stort LOI Kidzz het eventueel reeds betaalde aankoopbedrag terug.

14 dagen gratis op proef!

Bekijk onze cursussen

 

Leer snel en blind typen

  • Doe mee met een spionnenavontuur
  • Oefenen met motiverende games
  • Leren typen in eigen tempo

Leer Engels of Spaans

  • Oefen de taal en ontrafel het mysterie
  • Leer woorden en zinnen om echt te gebruiken
  • Behaal een voorsprong op school