Dé typecursus voor 13 jaar en ouder

De Typecursus voor kinderen van 13 jaar en ouder is net zo leuk als de reguliere variant. Maar voor iets oudere kinderen zijn er wel wat aanpassingen gemaakt, zodat de Typecursus 13+ beter aansluit bij deze leeftijdsgroep. Zo biedt deze variant kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daarbij is het taalgebruik meer volwassen en past daardoor beter bij de leeftijdsgroep.

Zelfstandig leren typen, op hun eigen manier

De Typecursus vanaf 13 jaar is flexibel te volgen, je kind kan heel veel zelf bepalen. 

  • Op eigen manier leren typen
    Tijdens de typecursus bepalen kinderen zelf welke oefeningen en lessen ze doen. Lessen waarin ze nieuwe vaardigheden leren, kunnen uiteraard niet overgeslagen worden.
  • Zelf het tempo bepalen
    Voor iets oudere kinderen zijn er wat aanpassingen gemaakt, zodat de Typecursus vanaf 13 jaar beter aansluit bij deze leeftijdsgroep. De cursus is flexibel te volgen, je kind kan heel veel zelf bepalen. 
  • Goed te combineren
    De cursus is uitstekend te combineren met school en hobby’s, omdat kinderen zelf bepalen wanneer ze aan de cursus werken. Zo kunnen ze meerdere lessen achter elkaar doen, om vervolgens enkele dagen geen typelessen te volgen.
  • Passend taalgebruik Middelbare scholieren willen anders aangesproken worden dan kinderen op de basisschool. Het taalgebruik in deze typecursus is daarom meer volwassen en sluit volledig aan op de doelgroep.

Uitstekend resultaat

Kinderen van 13 jaar en ouder passen de Typecursus aan naar hun eigen behoeften en schema’s. Maar dat doet niets af aan het resultaat! Na gemiddeld 20 weken beschikken ze over een uitstekende typevaardigheid. Ze kunnen vrijwel foutloos blind en met tien vingers typen met een snelheid van minimaal 120 aanslagen per minuut. Een vaardigheid waar ze op school én in de toekomst veel plezier van zullen hebben!

De beste én leukste typecursus van Nederland

De Typecursus van LOI Kidzz krijgt gemiddeld een 8,8 van kinderen en ouders en is daarmee de best gewaardeerde typecursus van Nederland. Schrijf nu in en probeer de cursus 14 dagen gratis uit. Je kind kan binnen enkele dagen starten met blind leren typen. 

€ 149
of 12 x € 13,30