Spaans

Klantwaardering
8,8
 
 
 

Beoordeeld met een 8,8


Dit is de proefles Engels. De cursus Spaans is op dezelfde manier opgezet.

Engels leren in een spannend avontuur
Spaans leren in een spannend avontuur

David is drie weken op vakantie in Brujamonte, een slaperig dorpje in Spanje. ‘Zie je wel!’ zegt David. ‘Er valt hier niks te beleven!’ Maar wanneer David op pad gaat naar het kasteel, ontmoet hij Isabel. Samen beleven ze een spannend avontuur.

In de cursus Spaans voor kinderen leert jouw kind Spaans in de context van een spannend verhaal. De leerstof is opgebouwd rondom dagelijkse thema’s zoals groeten, de kalender, de weg vragen, eten, familie en reizen.

Spaans leren, een extra uitdaging!

De cursus Spaans is er voor kinderen uit groep 5, 6 en 7 die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, of die zich willen voorbereiden op de middelbare school. Gaan jullie op vakantie naar een land waar Spaans wordt gesproken? Na het volgen van deze cursus kan jouw kind een gesprekje in het Spaans voeren!

"Leuk verhaal, prikkelt om verder te leren. Door de herhaling onthoudt Lotte het goed." B. v.d. Voort
Jonge kinderen leren gemakkelijk een taal
Kinderen leren gemakkelijk een taal

Voor taalwetenschappers is het duidelijk: Jonge kinderen hebben het vermogen om spelenderwijs de taal op te pikken die ze om zich heen horen. Vanaf de puberteit neemt dit vermogen sterk af. Daarbij levert het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd, later betere schoolresultaten op.

Bezoek Brujamonte en vind je weg door het labyrint

De cursus volgt het spannende verhaal over het mysterieuze labyrint van Brujamonte. Door goed Spaans te leren, helpt je kind de hoofdpersonen uit het verhaal de heks te verslaan! Iedere week beleeft je kind een deel van het avontuur, gevolgd door oefeningen in de vorm van motiverende games. Een week wordt steeds afgesloten met een Challenge waarmee een Card te winnen is. Op deze manier blijft je kind steeds gemotiveerd om een level hogerop te komen en de cursus verder te volgen.

Labyrinth
Gamen, welk kind houdt er niet van?
Gamend leren = beter leren

Games: welk kind houdt er niet van? Onderzoek bewijst bovendien dat ‘gamend-leren’ voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De cursus Spaans voor kinderen is ontwikkeld op basis van dit principe. Fouten maken is niet erg, je kunt het gewoon opnieuw proberen. Het motiveert kinderen als vanzelf om zich extra in te zetten om een volgend level te behalen. Zo blijft leren leuk!

Opbouw cursus Spaans voor kinderen

De cursus is volledig online en bestaat uit 20 lesweken van 3 dagen (van ongeveer 30 minuten per dag). De Spaanse woorden en zinnen worden voorgelezen door een ‘native-speaker’; iemand van wie Spaans de moedertaal is. Zo leert je kind direct de juiste uitspraak. Nieuwe woorden komen eerst in het verhaal aan bod, worden daarna herhaald, en vervolgens in een andere context opnieuw behandeld en getoetst. Op deze manier kunnen kinderen het Spaans het best leren én onthouden.

Opbouw cursus Spaans voor kinderen
Altijd een diploma Spaans

Het is gelukt, de heks is verslagen! Na het volgen van de volledige cursus Spaans van LOI Kidzz ontvangt je kind gegarandeerd een diploma. Bovenop de opgedane woordenschat en spreekvaardigheid een resultaat om trots op te zijn!

Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je twee weken nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus.

14 dagen gratis op proef!
Direct inschrijven voor Spaans
  • Binnen 4 werkdagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 12 termijnen