Spaans

  • Leer veel woorden en zinnen
  • Beleef een spannend avontuur
  • Oefen met leuke games
€ 169
€ 149
of 12 x € 13,30
Inschrijven

Spaans

Met de cursus Spaans voor groep 5, 6 en 7 leert je kind een heleboel woorden en zinnen om echt te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie. Ook is de cursus een leuke extra uitdaging.

  • Leer veel woorden en zinnen
  • Beleef een spannend avontuur
  • Oefen met leuke games
€ 169
€ 149
of 12 x € 13,30
Geef een cursus cadeau! Nu € 20,- korting
Profiteer nu van € 30,- korting op je cursus. Schrijf snel in want de korting is tijdelijk.
Lees meer

Profiteer nu van € 20,- korting op deze cursus. Schrijf snel in, want de korting is tijdelijk.

Spaans

Met de cursus Spaans voor groep 5, 6 en 7 leert je kind een heleboel woorden en zinnen om echt te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie. Ook is de cursus een leuke extra uitdaging.


Dit is de proefles Engels. De cursus Spaans is op dezelfde manier opgezet.

Engels leren in een spannend avontuur
Dit is Spaans voor kinderen

David is drie weken op vakantie in Brujamonte, een slaperig dorpje in Spanje. ‘Zie je wel!’ zegt David. ‘Er valt hier niks te beleven!’ Maar wanneer David op pad gaat naar het kasteel, ontmoet hij Isabel. Het wordt zijn spannendste vakantie ooit!

In de cursus Spaans voor kinderen leert jouw kind Spaans in de context van een spannend verhaal. De leerstof is opgebouwd rondom dagelijkse thema’s zoals groeten, de kalender, de weg vragen, eten, familie en reizen.

Extra uitdaging

De cursus Spaans is er voor kinderen uit groep 5, 6 en 7 die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, of die zich willen voorbereiden op de middelbare school. Gaan jullie op vakantie gaan naar een land waar Spaans de voertaal is? Na het volgen van deze cursus kan jouw kind een gesprekje in het Spaans voeren!

"Leuk verhaal, prikkelt om verder te leren. Door de herhaling onthoudt Lotte het goed." B. v.d. Voort
Opbouw cursus Spaans voor kinderen
Hoe zit de cursus Spaans in elkaar?

De cursus Spaans voor kinderen beslaat 20 weken, 3 dagen per week, 30 minuten per dag. De eerste dagen beleeft jouw kind een deel van het avontuur, gevolgd door mini-missies. De week wordt afgesloten met de Challenge. Zo gaan we steeds een level hoger. De cursus Spaans voor kinderen wordt beloond met een echt LOI Kidzz diploma. Stof en vocabulaire wordt uitgelegd en voorgesproken door een docent Spaans. De cursus Spaans voor kinderen is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en game-experts.

Gamen, welk kind houdt er niet van?

Met gamend leren maken we de LOI Kidzz Taalcursussen effectiever, leuker en uitdagender. Deze unieke leermethode noemen we Play & Learn. Een foutje maken is geen stap terug, maar reden voor wat extra inzet om een volgend level te behalen. De cursus Spaans voor kinderen is volledig digitaal en gemaakt voor PC, Mac en tablet.

Gamen, welk kind houdt er niet van?
‘Viertakt’, de beste didactiek
Didactiek vergroten woordenschat

Het didactische model is de 'viertakt' – deze wordt beschouwd als de beste methode voor het vergroten van de woordenschat van jonge kinderen. De woorden worden eerst in het verhaal aangeboden, daarna herhaald, en vervolgens in een andere context opnieuw behandeld en getoetst.

Kinderen leren gemakkelijk een taal

Voor taalwetenschappers is het duidelijk: Jonge kinderen hebben het vermogen om spelenderwijs de taal op te pikken die zij om zich heen horen. Vanaf de puberteit neemt dit vermogen sterk af. Daarbij levert het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd, later betere schoolresultaten op.

Lees meer over het onderzoek

Jonge kinderen leren gemakkelijk een taal
14 dagen gratis op proef!
Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus. Na het verwerken van de beëindiging, stort LOI Kidzz het eventueel reeds betaalde aankoopbedrag terug.

Games op het verlanglijstje?

Met ‘gamend leren’ van LOI Kidzz leert je kind spelenderwijs een nieuwe taal! Een LOI Kidzz-taalcursus is daarom een ideaal cadeau voor in de schoen, op pakjesavond of onder de boom.

Direct inschrijven voor Spaans
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 169
€ 149
of 12 x € 13,30