Spaans

  • Leer veel woorden en zinnen
  • Beleef een spannend avontuur
  • Oefen met leuke games
€ 169
€ 149
of 12 x € 13,30
Inschrijven

Spaans

Met de cursus Spaans voor groep 5, 6 en 7 leert je kind een heleboel woorden en zinnen om echt te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie. Ook is de cursus een leuke extra uitdaging.

  • Leer veel woorden en zinnen
  • Beleef een spannend avontuur
  • Oefen met leuke games
€ 169
€ 149
of 12 x € 13,30
Nu € 20,- korting op je cursus
Profiteer nu van € 20,- korting op je cursus. Schrijf snel in want de korting is tijdelijk.
Lees meer

Profiteer nu van € 20,- korting op deze cursus. Schrijf snel in, want de korting is tijdelijk.

Filter(s) toepassen
Spaans

Met de cursus Spaans voor groep 5, 6 en 7 leert je kind een heleboel woorden en zinnen om echt te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie. Ook is de cursus een leuke extra uitdaging.


Dit is de proefles Engels. De cursus Spaans is op dezelfde manier opgezet.

Engels leren in een spannend avontuur
Spaans leren in een spannend avontuur

David is drie weken op vakantie in Brujamonte, een slaperig dorpje in Spanje. ‘Zie je wel!’ zegt David. ‘Er valt hier niks te beleven!’ Maar wanneer David op pad gaat naar het kasteel, ontmoet hij Isabel. Samen beleven ze een spannend avontuur.

In de cursus Spaans voor kinderen leert jouw kind Spaans in de context van een spannend verhaal. De leerstof is opgebouwd rondom dagelijkse thema’s zoals groeten, de kalender, de weg vragen, eten, familie en reizen.

Spaans leren, een extra uitdaging!

De cursus Spaans is er voor kinderen uit groep 5, 6 en 7 die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, of die zich willen voorbereiden op de middelbare school. Gaan jullie op vakantie naar een land waar Spaans wordt gesproken? Na het volgen van deze cursus kan jouw kind een gesprekje in het Spaans voeren!

"Leuk verhaal, prikkelt om verder te leren. Door de herhaling onthoudt Lotte het goed." B. v.d. Voort
Opbouw cursus Spaans voor kinderen
Opbouw cursus Spaans voor kinderen

De cursus is volledig online en bestaat uit 20 lesweken van 3 dagen (van ongeveer 30 minuten per dag). De Spaanse woorden en zinnen worden voorgelezen door een ‘native-speaker’; iemand van wie Spaans de moedertaal is. Zo leert je kind direct de juiste uitspraak. Nieuwe woorden komen eerst in het verhaal aan bod, worden daarna herhaald, en vervolgens in een andere context opnieuw behandeld en getoetst. Op deze manier kunnen kinderen het Spaans het best leren én onthouden.

Gamend leren = beter leren

Games: welk kind houdt er niet van? Onderzoek bewijst bovendien dat ‘gamend-leren’ voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De cursus Spaans voor kinderen is ontwikkeld op basis van dit principe. Fouten maken is niet erg, je kunt het gewoon opnieuw proberen. Het motiveert kinderen als vanzelf om zich extra in te zetten om een volgend level te behalen. Zo blijft leren leuk!

Gamen, welk kind houdt er niet van?
‘Viertakt’, de beste didactiek
Didactiek vergroten woordenschat

Het didactische model is de 'viertakt' – deze wordt beschouwd als de beste methode voor het vergroten van de woordenschat van jonge kinderen. De woorden worden eerst in het verhaal aangeboden, daarna herhaald, en vervolgens in een andere context opnieuw behandeld en getoetst.

Kinderen leren gemakkelijk een taal

Voor taalwetenschappers is het duidelijk: Jonge kinderen hebben het vermogen om spelenderwijs de taal op te pikken die ze om zich heen horen. Vanaf de puberteit neemt dit vermogen sterk af. Daarbij levert het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd, later betere schoolresultaten op.

Jonge kinderen leren gemakkelijk een taal
14 dagen gratis op proef!
Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je twee weken nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus.

€ 20,- korting op je cursus

Schrijf je nu in en profiteer van maar liefst € 20,- korting op je cursus.
Deze aantrekkelijke korting is tijdelijk, dus wacht niet langer en schrijf je vandaag nog  in!

Direct inschrijven voor Spaans
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 169
€ 149
of 12 x € 13,30