Spreek je beste Engels of Spaans en versla de heks!

Spreek je beste Engels of Spaans en versla de heks!

Taalcursussen Spaans en Engels voor kinderen

Kinderen leren makkelijk een nieuwe taal. Bied ook jouw kind deze kans! Bij LOI Kidzz leren kinderen Engels of Spaans terwijl ze een avontuur beleven en oefenen met games. Leuk, motiverend én bewezen effectief! Ze leren woorden en zinnen over alledaagse onderwerpen. Wat kinderen leren, kunnen ze daarom écht gebruiken. Een taalcursus van LOI Kidzz biedt een voorsprong op school.

  • Vergroot de woordenschat en spreekvaardigheid
  • Ontwikkeld voor groep 5, 6 en 7
  • Motiverend door gamend leren én een echt diploma!

Leer woorden en zinnen

  • Leer de taal en ontrafel het mysterie
  • Leer woorden en zinnen om echt te gebruiken
  • Oefen met games en doe de gratis proefles

Een leuke extra uitdaging

  • Leer de taal en versla de heks!
  • Ontwikkel het taalinzicht
  • Oefen met games en doe de gratis proefles

Wist je dit al over LOI Kidzz?

Typecursus spectaculair vernieuwd

Blind typen is een belangrijke vaardigheid én biedt een voorsprong op school. Bovendien is leren typen nu nóg leuker en avontuurlijker met de geheel vernieuwde typecursus van LOI Kidzz. Neem snel een kijkje!

Gratis! Doe nu een proefles

Wil je nu al zien hoe leuk een taalcursus van LOI Kidzz is? Doe dan de gratis proefles! Je gaat direct naar Hawthorne, ontmoet de figuren uit het verhaal én leert al een paar woorden. Benieuwd naar het mysterie van het labyrint?

Kinderen leren gemakkelijk

Voor taalwetenschappers is het duidelijk: Jonge kinderen hebben het vermogen om spelenderwijs de taal op te pikken die zij om zich heen horen. Vanaf de puberteit neemt dit vermogen sterk af. Daarbij levert het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd, later betere schoolresultaten op.

Met de cursus Engels voor kinderen en de cursus Spaans voor kinderen van LOI Kidzz leren kinderen uit groep 5, groep 6 en groep 7 van de basisschool spelenderwijs Engels of Spaans.

Met de taalcursussen van LOI Kidzz leren kinderen op een leuke en uitdagende manier de basis van een tweede taal. Onderwijsdeskundigen stellen vast dan het leren van een tweede taal het taalbegrip en het algeheel leervermogen stimuleert.

Een taalcursus voor kinderen biedt daarmee ook een voorsprong op school. Is er op de basisschool te weinig aandacht voor Engels, dan is de cursus Engels van LOI Kidzz een uitstekende aanvulling. Voor kinderen die een extra uitdaging leuk vinden, is de cursus Spaans van LOI Kidzz een aanrader. Beide taalcursussen leggen een uitstekende basis voor het leren van Engels en Spaans op de middelbare school én voor het taalbegrip en daarmee het leren van andere talen op de middelbare school.

Met de taalcursussen Engels en Spaans van LOI Kidzz leren kinderen stap voor stap een tweede taal. Ze leren een heleboel Engels of Spaanse woorden en zinnen om echt te gebruiken. De taalcursussen zijn opgebouwd rond een spannend avontuur. Door zo goed mogelijk Engels of Spaans te oefenen, komen kinderen steeds verder in het avontuur en helpen de hoofdrolspelers om een mysterie te ontrafelen. De taalcursussen volgen ook het principe van gamend leren. Kinderen leren de taal spelenderwijs en oefenen met leuke games. Kinderen blijven zo gemotiveerd om hun best te doen en de hele taalcursus af te maken. Na het volgen van een taalcursus Engels of een taalcursus Spaans kunnen kinderen al echt een gesprekje voeren en zich redden in het buitenland.