Spreek je beste Engels of Spaans en versla de heks!

Spreek je beste Engels of Spaans en versla de heks!

Taalcursussen Spaans en Engels voor kinderen

Kinderen leren makkelijk een nieuwe taal. Bied ook jouw kind deze kans! Bij LOI Kidzz leren kinderen Engels of Spaans terwijl ze een avontuur beleven en oefenen met games. Leuk, motiverend én bewezen effectief! Ze leren woorden en zinnen over alledaagse onderwerpen. Wat kinderen leren, kunnen ze daarom écht gebruiken. Een taalcursus van LOI Kidzz biedt een voorsprong op school.

  • Vergroot de woordenschat en spreekvaardigheid
  • Ontwikkeld voor groep 5, 6 en 7
  • Motiverend door gamend leren én een echt diploma!

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Horloge cadeau én € 20,- korting!

Naar Engels

Horloge cadeau én € 20,- korting!

Naar Spaans

Wist je dit al over LOI Kidzz?

€ 15,- gezinskorting

Wil een broer of zus dezelfde cursus volgen? Dat is niet alleen heel leuk, maar nu bovendien extra voordelig! Profiteer van de exclusieve gezinskorting.

Lees hier meer over de actie

Gratis! Doe nu een proefles

Wil je nu al zien hoe leuk een taalcursus van LOI Kidzz is? Doe dan de gratis proefles! Je gaat direct naar Hawthorne, ontmoet de figuren uit het verhaal én leert al een paar woorden. Benieuwd naar het mysterie van het labyrint?

Kom ook en beleef het avontuur!

Kinderen leren gemakkelijk

Voor taalwetenschappers is het duidelijk: Jonge kinderen hebben het vermogen om spelenderwijs de taal op te pikken die zij om zich heen horen. Vanaf de puberteit neemt dit vermogen sterk af. Daarbij levert het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd, later betere schoolresultaten op.

Lees meer over het onderzoek

Bekijk de commercial van de taalcursussen

Commercial Talen

Los het mysterie op en verzamel de magische kaarten.

Met de cursus Engels voor kinderen en de cursus Spaans voor kinderen van LOI Kidzz leren kinderen uit groep 5, groep 6 en groep 7 van de basisschool spelenderwijs Engels of Spaans.

Met de taalcursussen van LOI Kidzz leren kinderen op een leuke en uitdagende manier de basis van een tweede taal. Onderwijsdeskundigen stellen vast dan het leren van een tweede taal het taalbegrip en het algeheel leervermogen stimuleert.

Een taalcursus voor kinderen biedt daarmee ook een voorsprong op school. Is er op de basisschool te weinig aandacht voor Engels, dan is de cursus Engels van LOI Kidzz een uitstekende aanvulling. Voor kinderen die een extra uitdaging leuk vinden, is de cursus Spaans van LOI Kidzz een aanrader. Beide taalcursussen leggen een uitstekende basis voor het leren van Engels en Spaans op de middelbare school én voor het taalbegrip en daarmee het leren van andere talen op de middelbare school.

Met de taalcursussen Engels en Spaans van LOI Kidzz leren kinderen stap voor stap een tweede taal. Ze leren een heleboel Engels of Spaanse woorden en zinnen om echt te gebruiken. De taalcursussen zijn opgebouwd rond een spannend avontuur. Door zo goed mogelijk Engels of Spaans te oefenen, komen kinderen steeds verder in het avontuur en helpen de hoofdrolspelers om een mysterie te ontrafelen. De taalcursussen volgen ook het principe van gamend leren. Kinderen leren de taal spelenderwijs en oefenen met leuke games. Kinderen blijven zo gemotiveerd om hun best te doen en de hele taalcursus af te maken. Na het volgen van een taalcursus Engels of een taalcursus Spaans kunnen kinderen al echt een gesprekje voeren en zich redden in het buitenland.