Engels

  • Leer veel woorden en zinnen
  • Beleef een spannend avontuur
  • Oefen met leuke games
€ 169
€ 119
of 12 x € 10,60
Inschrijven

Engels

Met de cursus Engels voor groep 5, 6 en 7 leert je kind een heleboel woorden en zinnen om echt te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie. Ook biedt de cursus een voorsprong op school.

  • Leer veel woorden en zinnen
  • Beleef een spannend avontuur
  • Oefen met leuke games
€ 169
€ 119
of 12 x € 10,60

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Nu € 50,- korting én een aantrekkelijke ASUS laptop-actie

Tijdelijk ontvang je een spannend spionnenpakket. En je krijgt ook nu ook nog eens een flinke korting. Wacht dus niet langer en schrijf nu in!

Lees meer

Tijdelijk krijg je flinke korting op het lesgeld én voor een zeer voordelig bedrag een prachtige ASUS laptop bij de cursus! Daarmee heb je voor maar € 249,- een heel complete laptop met o.a. Windows 10S, een mooi groot scherm, ruime opslagcapaciteit, snelle wifi en een ergonomisch toetsenbord. Ideaal dus om op te leren typen. En een laptop waarvan je kind ook de hele middelbare schooltijd plezier zal hebben. Wacht dus niet langer en schrijf nu in! 

Filter(s) toepassen
Engels

Met de cursus Engels voor groep 5, 6 en 7 leert je kind een heleboel woorden en zinnen om echt te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie. Ook biedt de cursus een voorsprong op school.

Engels leren in een spannend avontuur
Engels leren in een spannend avontuur

Mick is met zijn ouders op vakantie in Hawthorne, een dorpje aan de Engelse kust. ‘Zie je wel!’ zegt Mick. ‘Er valt hier niks te beleven!’ Maar als Mick op pad gaat naar het kasteel, ontmoet hij Kate. Samen beleven ze een spannend avontuur.

In de cursus Engels voor kinderen leert jouw kind Engels terwijl hij of zij een spannend avontuur beleeft. De leerstof is opgebouwd rondom dagelijkse thema’s zoals groeten, de kalender, de weg vragen, eten, familie en reizen.

Engels leren voor groep 5, 6 en 7

De cursus Engels leren is geschikt voor groep 5, 6 en 7. Na het volgen van de cursus kan je kind straks makkelijk meekomen op school, of zich redden in een land waar Engels wordt gesproken. Is er op de basisschool van je kind onvoldoende aandacht voor Engels? Ook dan is dit een prima keuze!

"Het is een hele leuke en educatieve manier om spelenderwijs te leren. Geweldig!" P. Noten
Jonge kinderen leren gemakkelijk een taal
Kinderen leren gemakkelijk een taal

Voor taalwetenschappers is het duidelijk: Jonge kinderen hebben het vermogen om spelenderwijs de taal op te pikken die ze om zich heen horen. Vanaf de puberteit neemt dit vermogen sterk af. Daarbij levert het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd, later betere schoolresultaten op.

Bezoek Hawthorne en versla de heks!

De cursus volgt het spannende verhaal over het mysterieuze labyrint van Hawthorne. Door goed Engels te leren, helpt je kind de hoofdpersonen uit het verhaal de heks te verslaan! Iedere week beleeft je kind een deel van het avontuur, gevolgd door oefeningen in de vorm van motiverende games. Een week wordt afgesloten met een Challenge waarmee een Card te winnen is. Op deze manier blijft je kind steeds gemotiveerd om een level hogerop te komen en de cursus verder te volgen.

Heks
Gamend leren met Play & Learn
Gamend leren = beter leren

Games: welk kind houdt er niet van? Onderzoek bewijst bovendien dat ‘gamend-leren’ voor kinderen ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. De cursus Engels voor kinderen is ontwikkeld op basis van dit principe. Fouten maken is niet erg, je kunt het gewoon opnieuw proberen. Het motiveert kinderen als vanzelf om zich extra in te zetten om een volgend level te behalen. Zo blijft leren leuk!

Opbouw cursus Engels voor kinderen

De cursus is volledig online en bestaat uit 20 lesweken van 3 dagen (van ongeveer 30 minuten per dag). De Engelse woorden en zinnen worden voorgelezen door een ‘native-speaker’; iemand van wie Engels de moedertaal is. Zo leert je kind direct de juiste uitspraak. Nieuwe woorden komen eerst in het verhaal aan bod, worden daarna herhaald, en vervolgens in een andere context opnieuw behandeld en getoetst. Op deze manier kunnen kinderen het Engels het best leren én onthouden.

Opbouw cursus Engels voor kinderen
Diploma
Altijd een diploma Engels

Yes, de heks is verslagen! Na het volgen van de volledige cursus Engels van LOI Kidzz ontvangt je kind gegarandeerd een diploma. Bovenop de opgedane woordenschat en spreekvaardigheid een resultaat om trots op te zijn!

Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je twee weken nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus.

14 dagen gratis op proef!

ASUS laptop bij de cursus

Je kind zal gebruik moeten maken van een computer of laptop voor deze cursus. En ook steeds vaker voor school. Daarom hebben we nu een uniek aanbod! Schrijf je zoon of dochter nu in en ontvang voor maar € 249,- een prachtige ASUS laptop bij deze cursus.

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Direct inschrijven voor Engels
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 169
€ 119
of 12 x € 10,60