Leer blind typen en ontrafel het spionnenmysterie!

Leer blind typen en ontrafel het spionnenmysterie!

Typecursussen voor kinderen

Handig voor nu, onmisbaar voor later. Blind typen is een belangrijke vaardigheid voor kinderen. De typecursus is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren. Met de typecursus van LOI Kidzz leren kinderen blind typen, met een spannend spionnenavontuur!

  • Leer typen in je eigen tempo
  • Ook in dyslexie-variant
  • Best gewaardeerde typecursus. Gemiddeld een 8,8!

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Horloge cadeau én € 30,- korting!

Naar Typen

Horloge cadeau én € 30,- korting!

Naar Typen 13+

Wist je dit al over LOI Kidzz?

Doe de gratis proefles of de games

Wil jij nu zien hoe leuk de typecursus is? Dat kan! Met een gratis proefles ga je meteen naar de Super Spy School om te testen of jij het in je hebt om een superspion te worden.

Beleef het avontuur of speel de games

Extra hoge korting via school

Blind typen is handig op de basisschool en onmisbaar in het middelbaar onderwijs. Veel scholen doen daarom mee met onze scholenregeling. Wil je ook een extra hoge korting? Vraag ernaar op school.

Lees meer over de scholenregeling

Betere resultaten op school

Uit onderzoek van de Radboud Universiteit blijkt dat kinderen die blind kunnen typen betere resultaten halen op school. “Kinderen die blind en met tien vingers kunnen typen, beantwoorden vragen op de computer beter."

Lees meer over dit onderzoek

Met de typecursussen voor kinderen van LOI Kidzz leren kinderen snel en blind typen.

Met tien vingers typen kinderen gemakkelijk en snel werkstukken, boekverslagen en andere opdrachten. Handig op de basisschool en een must op de middelbare school. Bij LOI Kidzz leren kinderen vrijwel foutloos typen met een snelheid van minimaal 120 aanslagen per minuut. Er is een cursus Typen voor kinderen van groep 6, groep 7 en groep 8 van de basisschool en een cursus Typen voor kinderen in de eerste klassen van het middelbaar onderwijs. Van beide typecursussen is ook een variant voor kinderen met dyslexie.

Met de vaardigheid blind typen, hebben kinderen een voorsprong op school. Ze zijn niet alleen sneller klaar met hun werk, bij opdrachten op de computer kunnen ze zich bovendien beter concentreren op de vragen. Ze hoeven niet te denken aan het typen, want dit doen ze automatisch goed! Onderwijsdeskundigen hebben vastgesteld dat kinderen die blind en met tien vingers kunnen typen, betere schoolresultaten behalen. Biedt ook jouw kind deze belangrijke vaardigheid én voorsprong op school.

Het leren typen gaat met de typecursussen van LOI Kidzz stap voor stap. Kinderen leren eerst een voor een de toetsten blind vinden. Het blind en automatisch de goede toetsen vinden, leren kinderen spelenderwijs met leuke oefeningen, uitdagende games en aan de hand van een spannend spionnenavontuur op de Super Spy School! Een cursus Typen voor kinderen van LOI Kidzz is ontwikkeld op basis van de gamend-leren methode. Kinderen vinden de cursussen leuk, leren spelenderwijs en maken met plezier en motivatie de cursus helemaal af. Na afloop kunnen kinderen vrijwel foutloos, snel en met tien vingers blind typen. Een vaardigheid voor het leven!