Leer blind typen en beleef een spionnenavontuur!

Leer blind typen en beleef een spionnenavontuur!

Typecursussen voor kinderen

Blind typen is handig voor nu en onmisbaar voor later. Bovendien biedt het een voorsprong op school. Geef ook jouw kind deze kans, met de leukste en best gewaardeerde online typecursus van Nederland. De leeromgeving is spectaculair vernieuwd en nóg avontuurlijker!

De typecursus in 80 seconden

Spectaculair vernieuwd!

  • Spannend avontuur, oefenen met games
  • Verbetert schoolprestaties

Zelfstandig online oefenen

  • Meer vrijheid, bepaal zelf het tempo
  • Direct nuttig op school

Het leukste sinterklaascadeau!

Geef een cursus van LOI Kidzz cadeau en profiteer van € 30,- cadeaukorting.

Wist je dit al over LOI Kidzz?

Nu spectaculair vernieuwd!

Loop zelf virtueel door de school en word echt onderdeel van het spionnenavontuur.

Oefenen met games

Krijg het blind typen goed in de vingers met spannende missies en uitdagende games.

Gegarandeerd een echt diploma

Door onze methode zijn we er zeker van dat elk kind blind kan leren typen. We garanderen dan ook dat je kind een echt typediploma ontvangt.

De best gewaardeerde typecursus!

Kinderen vinden de typecursus superleuk en ouders zijn zeer tevreden over de resultaten. LOI Kidzz krijgt gemiddeld een 8,8!

Gratis spionnenpakket

Een echte spion kan niet zonder spionnenspullen. Daarom ontvangt je kind persoonlijk een geheim pakket thuis. Het avontuur kan van start!.

Kidzz wordt aanbevolen door leraren

Veel scholen en leraren staan achter de typecursus van LOI Kidzz. Jaarlijks doet 90% van de basisscholen in Nederland mee aan de scholenregeling.

Met de online typecursussen voor kinderen van LOI Kidzz leren kinderen snel en blind typen.

Met tien vingers typen kinderen gemakkelijk en snel werkstukken, boekverslagen en andere opdrachten. Handig op de basisschool en een must op de middelbare school. Bij LOI Kidzz leren kinderen online vrijwel foutloos typen met een snelheid van minimaal 120 aanslagen per minuut. Er is een cursus Typen voor kinderen van groep 6, groep 7 en groep 8 van de basisschool en een cursus Typen voor kinderen in de eerste klassen van het middelbaar onderwijs. Van beide nline typecursussen is ook een variant voor kinderen met dyslexie.

Met de vaardigheid snel en blind typen, hebben kinderen een voorsprong op school. Ze zijn niet alleen sneller klaar met hun werk, bij opdrachten op de computer kunnen ze zich bovendien beter concentreren op de vragen. Ze hoeven niet te denken aan het typen, want dit doen ze automatisch goed! Onderwijsdeskundigen hebben vastgesteld dat kinderen die snel, blind en met tien vingers kunnen typen, betere schoolresultaten behalen. Biedt ook jouw kind deze belangrijke vaardigheid én voorsprong op school.

Het leren typen gaat met de online typecursussen van LOI Kidzz stap voor stap. Kinderen leren eerst een voor een de toetsten blind vinden. Het blind en automatisch de goede toetsen vinden, leren kinderen spelenderwijs met leuke oefeningen, uitdagende games en aan de hand van een spannend spionnenavontuur op de Super Spy School! De online typecursussen voor kinderen van LOI Kidzz zijn ontwikkeld op basis van de gamend-leren methode. Kinderen vinden de cursussen leuk, leren spelenderwijs en maken met plezier en motivatie de cursus helemaal af. Na afloop kunnen kinderen vrijwel foutloos, snel en met tien vingers blind typen. Een vaardigheid voor het leven!