Ouders en kinderen waarderen LOI Kidzz met een 8,8!

 

Ouders en kinderen waarderen LOI Kidzz met een 8,8!

 

Een rapportcijfer om trots op te zijn!

 Kinderen op een zo leuk mogelijke manier waardevolle kennis en vaardigheden laten opdoen: dat is het doel van LOI Kidzz. Dat onze klanten enthousiast zijn, blijkt wel uit het hoge gemiddelde rapportcijfer dat wij van hen krijgen: een 8,8! Een cijfer om trots op te zijn, maar we blijven natuurlijk ons uiterste best doen voor een nóg hoger rapportcijfer.

 

The Feedback Company

Wij begrijpen dat het fijn is om ervaringen van anderen te horen. Daarom laten wij ons graag beoordelen door een onafhankelijke partij: The Feedback Company. Via The Feedback Company kunnen onze klanten een review achterlaten. Bekijk hieronder recente reviews of lees de interviews met ouders en kinderen.

 

Een greep uit de reacties

Mevrouw Ummenthun

“Supercursus! Erg leuk door het verhaal op de spy-school en de spelletjes erbij! Duidelijke rapportage naar ouders toe.“

Meneer C. de Waard

“De Typecursus van LOI Kidzz ...een echte aanrader!! Zeer tevreden. Goed en leuk opgezet programma. Het blijft de aandacht van de kinderen vasthouden.”

Mevrouw E. Smit

“ Superleuk en veel geleerd! Mijn dochter vond de cursus Engels heel leuk om te doen. Ze heeft er ook veel van geleerd. Heel goed!”

Meneer T. Dijkgraaf

“Oefenen was geen probleem. Bas heeft het niet zo op ‘extra oefenen‘. Maar met deze cursus ging het heel goed. Hij ging zelf aan de slag en vond het echt leuk!”

Meer reacties Doe een gratis proefles typen

"het is een hele leuke cursus en ik kan nu heel goed typen." Eline, 10 jaar
"Leerlingen leren op een goede manier typen. Ik raad andere basisscholen deze cursus zeker aan!" H. Kooijman, directeur basisschool.