Een typecursus voor je kind? Dit vinden andere ouders

Een typecursus voor je kind? Dit vinden andere ouders

Zo denken ouders over een typecursus voor hun kind

Mamaplaats is hét online platform waar moeders van elkaar kunnen leren. Hier werd in een onafhankelijk onderzoek aan 1.200 ouders gevraagd hoe ze denken over een typecursus voor hun kids. Kijk mee, en zie of jij je herkent in de antwoorden die ze gaven:

Goed kunnen typen is onmisbaar vandaag de dag.
 
86% eens
14% oneens

Het overgrote deel van de ouders vindt typen een belangrijke vaardigheid. Zij zien dit goed, want blind kunnen typen biedt een voorsprong op school.

Krijgen jouw kids typeles op de basisschool?
 
27% ja
73% nee

Veel basisscholen willen wel typeles aanbieden, maar het budget en de tijd voor extra vakken is vaak beperkt. De oplossing: je kind kan thuis leren typen! Zelfstandig, met een online typecursus. 

Denk je dat een typecursus voor je kind te lang duurt en te saai is?
 
49% ja
51% nee

Hieruit maken we op dat bijna de helft twijfelt of hun kind een typecursus wel zal afmaken. Niet zo gek, als je denkt aan de saaie typecursussen van vroeger. Daar bedankt onze gamegeneratie voor. En terecht, want het kan zoveel leuker!


Superleuk en motiverend

Met de Typecursus van LOI Kidzz leert je kind typen op een online spionnenschool! Welk mysterie speelt zich daar af? Je kind kan het alleen oplossen door de geheime missies te volbrengen. Met de motiverende oefengames leert je kind supersnel blind typen. Want alleen zo zijn de codes te kraken en genoeg punten te scoren voor een goede vermomming.

De Typecursus is één groot avontuur waardoor je kind gemotiveerd blijft tot het einde. Het tempo kan je kind zelf bepalen. En dat typediploma komt er gegarandeerd!


Meer informatie voor ouders

Voorbereiding op de middelbare school

Een boekbespreking houden

Kinderen leren gemakkelijk een taal