Spelenderwijs leren is leuk en werkt goed voor kinderen. Uit onderzoek en ervaring blijkt dat kinderen door het spelen van games uitstekend kennis kunnen opdoen of een vaardigheid zoals typen kunnen aanleren.

Spydance
Typetris
Shooter

Games zorgen voor plezier en motivatie

De games in de geheel vernieuwde typecursus van LOI Kidzz zijn onderdeel van een spionnenavontuur. Door de spionnenmissies en de games in het avontuur leren kinderen met plezier blind typen én blijven gemotiveerd. In de games willen ze ‘het hoogste aantal punten halen’ en tot het einde van de cursus hun uiterste best doen.

In het spionnenavontuur van de typecursus biedt iedere missie een kleine overwinning en is er weer een volgend doel om te behalen. Fouten maken is niet erg, probeer het gewoon nog eens. De speler-cursist groeit in zijn of haar eigen tempo.

Leren in je eigen tempo

Ongemerkt automatiseren

Door de games te spelen, oefenen en vergroten kinderen ongemerkt hun typevaardigheid. Hoe meer ze spelen, hoe beter ze het blind vinden van de juiste toetsen ‘automatiseren’. Zit het blind typen echt goed in de vingers, dan zullen ze deze vaardigheid nooit meer verleren.

Ongemerkt automatiseren
Slagingsgarantie Typecursus voor kinderen

Het einddoel halen, de ultieme overwinning!

Zijn alle missies volbracht, alle spionnengames gespeeld en is dus de volledige cursus afgerond, dan volgt de beloning; een welverdiend diploma! Je kind kan trots zijn op wat hij of zij heeft bereikt en zal in de toekomst veel plezier hebben van de opgedane typevaardigheid.

Naar de Typecursus Doe de eerste spionnenmissie

Vrouw

L. Visser

5 sterren

Top cursus!
“Geweldig leerzaam en leuk speels opgezette training. Hierdoor was mijn dochter zeer gemotiveerd!“

Vrouw

M. Vos

4,.5 van de 5 sterren

Vooral dóórgaan!
“LOI Kidzz leert een kind op een hele leuke manier spelenderwijs typen en dat motiveert om door te zetten, ook als het lastig wordt.“