Werkt u op een school die typeles op een gemakkelijke manier wil integreren in het lesprogramma? Of bij een buitenschoolse opvang die de typecursus wil aanbieden? Wij hanteren een zeer aantrekkelijke kwantumkorting voor groepen.

De typecursus is zo ontwikkeld dat de kinderen deze zelfstandig kunnen volgen, begeleiding van een leerkracht is niet nodig. Kinderen leren blind typen aan de hand van een spannend spionnenavontuur en leuke games. Zo blijven ze gemotiveerd tot het einde. Gaat een letter of –combinatie niet zo goed, dan krijgen kinderen hiervoor automatisch extra oefening voor aangeboden. Leren typen is leuk, en gaat bijna vanzelf!

Jaarlijks een klas vol geslaagde leerlingen?

Jaarlijks werkt LOI Kidzz samen met Stichting Vrienden van De Twijn. Zo behalen jaarlijks tientallen kinderen hun typediploma. Om hun succes te vieren organiseert de stichting aan het eind van het schooljaar een feestelijke diplomauitreiking.

Cursuspakket op maat

Wilt u meerdere cursussen ineens bestellen? Neem dan contact op via telefoonnummer (071) 5451844 of het contactformulier. U kunt ook cursussen van de LOI en LOI Kidzz combineren. We helpen u graag met een passend aanbod.

Neem contact op

klas
“Het is handig voor huiswerk en werkstukken in groep 8.”

Liza den Boer

“Als je snel kunt typen is dat makkelijker dan netjes schrijven, daar ben ik niet zo goed in.”

Fabian

“Ik vond het spelletje met die 3D-bril het leukst.”

Hilde

Lees meer reacties