ASUS laptop bij de cursus

Je kind zal gebruik moeten maken van een computer of laptop voor de taal- of typecursus. En ook steeds vaker voor school. Daarom hebben we nu een uniek aanbod! Schrijf je zoon of dochter nu in en ontvang voor maar € 249,- een prachtige ASUS laptop bij de taalcursus of typecursus. 

De ASUS VivoBook is een heel complete laptop met o.a. Windows 10S, een mooi groot 14 inch scherm, ruime opslagcapaciteit, snelle wifi en een ergonomisch toetsenbord. Ideaal dus om op te leren typen. En een laptop waarvan je kind ook de hele middelbare schooltijd plezier zal hebben!

Cursus Typen Cursus Spaans Cursus Engels

ASUS Notebook

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Voorwaarden

  • Het aanbod bestaat uit het verkrijgen van een ASUS VivoBook 14 inch 4GB/64GB Win10S, type E402WA-GA007TS voor maar € 249,- bij inschrijving voor een taalcursus of typecursus.
  • Het aanbod geldt bij inschrijving in de periode van 24 augustus tot 22 oktober 2018.
  • De ASUS laptop wordt toegestuurd na betaling van de eerste termijn waarin de kosten van de laptop in één keer zijn opgenomen.
  • Maximaal één ASUS laptop per persoon, twee per huishouden, zolang de voorraad strekt.
  • Merk-, model- en specificatiewijzingen voorbehouden.
  • Het aanbod geldt niet voor inschrijvingen vanuit het buitenland.

Tijdelijk € 30,- tot € 50,- korting

Minder betalen voor de cursus? Tot 22 oktober kan het! We trappen het nieuwe schooljaar namelijk af met een kortingsactie. Zo krijg je tijdelijk flinke korting op onze typecursussen (Typen en Typen 13) en onze taalcursus Spaans en Engels. Daarmee bespaar je aanzienlijk op het cursusbedrag en maakt je zoon of dochter direct een goede start van het schooljaar. Wacht dus niet langer en schrijf je kind nu in.

 

Gratis spionnenpakket

Bij de typecursus wordt een uitgebreid pakket met spionnenspullen meegestuurd. Je kind ontvangt ze in een persoonlijke en zéér geheime dossierenvelop. Vanwege deze geheimhouding, mogen we er niet te veel over zeggen... Je kind kan ze bij de cursus in ieder geval goed gebruiken.

Eén ding kunnen we alvast verklappen: in het pakket zit ook een stoere 3D-bril om te gebruiken bij een van de spionnengames. Het avontuur kan van start!

Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!

Heb je in het gezin een enthousiaste cursist en wil een broer of zus nu dezelfde cursus volgen? Profiteer dan van € 15,- gezinskorting! Je krijgt de korting alleen bij telefonische inschrijving. Bel tijdens kantoordagen tussen 09.00 en 17.00 naar (071) 54 51 844.

Voorwaarden
  • De gezinskorting is geldig voor elk tweede of volgende kind uit hetzelfde gezin dat zich inschrijft voor dezelfde LOI Kidzz-cursus.
  • Het adres en de achternaam van het nieuw in te schrijven kind moet overeenkomen met die van het eerder ingeschreven kind.
  • De gezinskorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties.
Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!