“Onze school is redelijk groot, we hebben zo’n 800 leerlingen. De kracht van onze school? We zijn gestructureerd en er heerst rust. Dat horen we van veel ouders en het is ook precies wat we zelf nastreven”, vertelt Mariska van der Laan, administratief medewerkster bij OBS ’t Joppe.

Enveloppen uitdelen op de informatieavond

Ze vertelt over haar ervaring met LOI Kidzz: “Over de scholenregeling waar we elk jaar aan meedoen, zijn we hier op school erg positief. We hebben er zelf weinig werk aan. Eerst stemmen we af hoeveel enveloppen met informatie we willen ontvangen voor de leerlingen.

LOI Kidzz is de enige partij waarvan we informatie uitdelen aan ouders op de informatieavonden aan het begin van het schooljaar. Naast ons eigen informatiemateriaal geven we verder niets mee. We doen niets met andere typecursussen of reclamemateriaal.”

Redenen om voor LOI Kidzz te kiezen

“De school heeft gekozen om de typecursus van LOI Kidzz wel onder de aandacht te brengen omdat we achter het product staan. Kinderen hebben echt baat bij een goede typevaardigheid. Een andere reden is dat de LOI een goede naam heeft, ouders herkennen het direct.”

Elke € 10,- komt terug bij de kinderen

“Nog een voordeel van de scholenregeling met LOI Kidzz is dat we een bedrag van € 10,- ontvangen per ingeschreven leerling. Vorig jaar hadden we ruim 20 inschrijvingen en kwamen we tot een flink bedrag. We besteden dit aan extra materialen, bijvoorbeeld voor ons nieuwe ‘groene’ schoolplein. Zo komt het geld weer terecht bij de kinderen.”

Meer over de scholenregeling Meer ervaringen van scholen

Mariska van der Laan