Hulp nodig?

Bekijk hoe leuk de cursus is

Blind typen is handig voor nu en onmisbaar voor later. Bij LOI Kidzz krijgt uw kind typeles op de Super Spy School. Neem snel een kijkje en loop zelf door deze avontuurlijke en motiverende online leeromgeving!

 

Met de vriendenactie exclusieve korting op de Typecursus

Tijdelijk profiteert u van € 50,- korting bij inschrijven via de vriendenactie! U betaalt nu geen € 169,- maar € 119,- (€ 10,60 p/m). Uw kind ontvangt ook gratis een toetsenbord. Let op: Deze actie geldt tot 31 oktober 2020.

Een voorsprong op school door blind typen

Door blind typen zijn schoolopdrachten als werkstukken sneller klaar. Onderzoek van deskundigen bewijst bovendien dat schoolresultaten verbeteren door blind typen. Kinderen hoeven niet meer na te denken over het typen en kunnen zich volledig concentreren op de opdracht. Het werk is dan beter, netter en meer uitgebreid. Bied uw kind ook deze voorsprong met de typecursus van LOI Kidzz.

Onmisbaar op school en in de toekomst

Blind typen is handig op de basisschool en onmisbaar in het middelbaar onderwijs én de verdere toekomst. Onderzoek bewijst bovendien dat schoolresultaten van kinderen verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Bied uw kind ook deze voorsprong met de typecursus van LOI Kidzz.

Altijd gemotiveerd door gamend leren

'Gamend-leren' is voor kinderen ideaal om nieuwe vaardigheden op te doen. De typecursus is volledig gebaseerd op dit principe. Kinderen oefenen zelfstandig, spelenderwijs en in hun eigen tempo. In de games komen ze stap voor stap vooruit. Elk succes wordt direct beloond en gevolgd door een nieuwe uitdaging. Zo blijft uw kind gemotiveerd tot het einde van de cursus!

In 20 weken blind leren typen

Met de Typecursus doen kinderen zelfstandig per week 5 lessen van ongeveer 15 minuten. Zo leren ze in de eerste 11 weken stap voor stap alle toetsen blind vinden. Vanaf week 12 wordt de snelheid opgebouwd. In 20 weken leert uw kind zo thuis blind en vrijwel foutloos typen met minimaal 120 aanslagen per minuut. Dit oefenschema is een advies, kinderen kunnen hun eigen tempo aanhouden.

Optimale begeleiding, inzicht in de vorderingen

Door de opbouw en verhaallijn is de cursus volledig zelfstandig thuis te volgen. Maar uw kind staat er zeker niet alleen voor! De vorderingen worden bijgehouden in een cursist-volgsysteem en letters waar uw kind eventueel moeite mee heeft, komen automatisch vaker terug. U ontvangt na elke gemaakte weektoets een rapportage en advies en tips om uw kind te ondersteunen. Hebt u toch nog vragen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice klaar om u te helpen.

Gegarandeerd een typediploma

Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer uw kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt uw kind dan ook gegarandeerd een diploma na het afronden van de laatste typetoets. Een resultaat om trots op te zijn!

De best gewaardeerde typecursus van Nederland

Kinderen en ouders zijn enthousiast over de typecursus van LOI Kidzz. Ze geven de cursus gemiddeld een 8,8, het hoogste cijfer van Nederland! Via de onafhankelijke website The Feedback Company kunnen onze klanten een review achterlaten. Hieronder vindt u een greep uit de reacties.

Vrouw

R. Hermans

4,.5 van de 5 sterren

Wij zijn zeer tevreden
“ Revy vond de typecursus zeer leuk en leerzaam. Hij keek er iedere keer weer naar uit. “

 

Man

J. van Megen

5 sterren

Typecursus dyslexie
“Leuke typecursus met veel hulp en aansprekende spelletjes. Dit heeft zeker geholpen bij de dyslexie training.“

Vrouw

A. Steenstra 

4,5 van de 5 sterren

Super typecursus
“Anna was elke keer nieuwsgierig naar wat er die dag zou gebeuren. Zeker toen de ontknoping dichterbij kwam. “

Inschrijven via de vriendenactie met exclusieve korting

  • Op een superleuke manier zelfstandig leren typen
  • Oefenen met uitdagende games
  • Betaal geen €169,- maar slechts € 119,-  (of € 20,60 p/m).
  • Probeer de cursus 14 dagen gratis uit
  • Betaal na ontvangst, ineens of in 6 of 12 termijnen