Hulp nodig?

  • Beoordeeld met een 8,8
  • Gamend leren met spionnenverhaal
  • Online zelfstandig te volgen
  • Gegarandeerd een typediploma

 

De Typecursus in 80 sec

Exclusieve korting via school

Schrijf in en profiteer van 50 euro korting en een gratis toetsenbord. Betaal geen € 179,- maar € 129,- (11,50 p/m).

De best gewaardeerde typecursus van Nederland

Kinderen en ouders zijn enthousiast over de typecursus. Al meer dan 100.000 kinderen hebben online blind leren typen met LOI Kidzz. De Typecursus wordt via The Feedback Company gemiddeld beoordeeld met een 8,8. De hoogste waardering van Nederland!

Blind typen geeft uw kind een voorsprong op school

Blind typen is handig op de basisschool en onmisbaar in het middelbaar onderwijs. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door blind typen. Ook is huiswerk sneller klaar en zorgt het voor een betere lichaamshouding. Bied uw kind deze voorsprong!

Vernieuwde Typecursus

Om het blind leren typen nóg leuker en makkelijker te maken is de Typecursus vernieuwd. Zo neemt de nieuwe ‘Typehulp’ de druk voor weektoetsen weg en is de cursusomgeving verder uitgebreid. Uw kind kan bijvoorbeeld op elk moment extra oefenen met typegames. Ook de ouderrapportage is verbeterd.

Gamend leren door spionnenavontuur

'Gamend-leren' is voor kinderen ideaal om nieuwe vaardigheden op te doen. De vernieuwde Typecursus is volledig gebaseerd op dit principe. Zo is de online leeromgeving ingericht als spionnenschool en beleeft uw kind het avontuur als onderdeel van het verhaal. Door het oefenen met typegames wordt blind typen spelenderwijs ‘geautomatiseerd’. Succes wordt beloond en gevolgd door een nieuwe uitdaging. Zo blijft uw kind gemotiveerd tot het eind!

Meer weten over gamend leren en ‘gamification’? Bekijk de video.

Opbouw van de cursus

Met de vernieuwde Typecursus doen kinderen per week 5 lessen van ongeveer 15 minuten. In de eerste 11 weken leren ze stap voor stap alle toetsen blind vinden. Vanaf week 12 draait het om het opbouwen van snelheid. Zo leren ze in 20 weken blind typen met minimaal 120 aanslagen per minuut.

Optimale online begeleiding, inzicht in vorderingen

De vernieuwde Typecursus is volledig zelfstandig thuis te volgen. De vorderingen worden bijgehouden in een cursist-volgsysteem en letters waar uw kind moeite mee heeft, komen automatisch vaker terug. U ontvangt na elke weektoets een rapportage en tips om uw kind te ondersteunen.

Gegarandeerd een typediploma

Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer uw kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt uw kind dan ook gegarandeerd een typediploma.

Meisje beeldscherm typecursus in spyschool

Geheim spionnenpakket, onmisbaar voor elke Super Spy

Bij de Typecursus hoort een uitgebreid pakket met spionnenspullen. Uw kind ontvangt ze bij de start van de cursus thuis, in een zéér geheime dossierenvelop. Vanwege deze geheimhouding, mogen we er niet te veel over zeggen... Uw kind kan ze bij de cursus goed gebruiken.

Ok, we verklappen één ding: een 3D-bril om te gebruiken bij een van de games. Naast een heleboel leuke spionnenspullen, ontvangt u een uitgebreid starterspakket met uitleg en inloggegevens. Het avontuur kan van start!

Inschrijven met exclusieve korting

  • Betaal geen €179,- maar slechts € 129,-  (of € 11,50 p/m).
  • Probeer de cursus 14 dagen gratis uit!
  • Betaal na ontvangst, ineens of in 12 termijnen.