Hulp nodig?

Bekijk hoe leuk de cursus is

Blind typen is handig voor nu en onmisbaar voor later. Bij LOI Kidzz krijgt uw kind typeles op de Super Spy School. Neem een kijkje en loop zelf door deze avontuurlijke en motiverende online leeromgeving! Bekijk nu de video.

 

Wegens succes verlengd! Alleen via de scholenregeling exclusieve korting op de Typecursus

De scholenactie is wegens succes verlengd tot 31 oktober! Schrijf uw kind nu in voor de Typecursus en profiteer nog van € 50,- korting. U betaalt geen € 179,- maar € 129,- (11,50 p/m). Bovendien ontvangt u een gratis toetsenbord. Deze aanbieding is speciaal voor leerlingen van basisscholen die meedoen aan deze scholenregeling.

Deze actie geldt alleen bij inschrijving via onderstaande inschrijfbutton of met de inschrijfkaart die u hebt ontvangen van school.

Een voorsprong op school door blind typen

Blind typen is handig op de basisschool en onmisbaar in het middelbaar onderwijs. Huiswerk en werkstukken zijn sneller klaar. Bovendien bewijst onderzoek dat resultaten verbeteren door blind typen. Kinderen hoeven niet meer na te denken over het typen en kunnen zich volledig concentreren op de opdracht. Het werk is dan beter, netter en meer uitgebreid. Bied uw kind ook deze belangrijke vaardigheid voor nu én de toekomst met de Typecursus van LOI Kidzz.

Altijd gemotiveerd door gamend leren

'Gamend-leren' is voor kinderen ideaal om nieuwe vaardigheden op te doen. De Typecursus is volledig gebaseerd op dit principe. Kinderen oefenen zelfstandig, spelenderwijs en in hun eigen tempo. Door het oefenen met games wordt blind typen spelenderwijs ‘geautomatiseerd’. In de games komen ze stap voor stap vooruit. Elk succes wordt direct beloond en gevolgd door een nieuwe uitdaging. Zo blijft uw kind gemotiveerd tot het einde van de cursus!

Leren typen met een spionnenavontuur

De online leeromgeving van de Typecursus is ingericht als spionnenschool. In de virtuele school kan je kind zelf rondlopen en typeles volgen. Ook is dit de plek waar je kind een spannend avontuur beleeft, vreemde figuren ontmoet en opdrachten uitvoert om spionnenmissies te volbrengen. Je kind is onderdeel van het avontuur en zal zeker de cursus helemaal willen afmaken om te weten hoe het afloopt!

In 20 weken blind leren typen

Met de Typecursus doen kinderen zelfstandig per week 5 lessen van ongeveer 15 minuten. Zo leren ze in de eerste 11 weken stap voor stap alle toetsen blind vinden. Vanaf week 12 wordt de snelheid opgebouwd. In 20 weken leert uw kind zo thuis blind en vrijwel foutloos typen met minimaal 120 aanslagen per minuut. Dit oefenschema is een advies, kinderen kunnen hun eigen tempo aanhouden.

Optimale online begeleiding, inzicht in vorderingen

Door de opbouw en verhaallijn is de online cursus volledig zelfstandig thuis te volgen. Maar uw kind staat er zeker niet alleen voor! De vorderingen worden bijgehouden in een cursist-volgsysteem en letters waar uw kind eventueel moeite mee heeft, komen automatisch vaker terug. U ontvangt na elke gemaakte weektoets een rapportage en advies en tips om uw kind te ondersteunen. Hebt u toch nog vragen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice klaar om u te helpen.

Gegarandeerd een typediploma

Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer uw kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt uw kind dan ook gegarandeerd een diploma na het afronden van de laatste typetoets. Een resultaat om trots op te zijn!

Gratis spionnenpakket, onmisbaar voor elke Super Spy

Bij de Typecursus hoort een uitgebreid pakket met spionnenspullen. Uw kind ontvangt ze bij de start van de cursus thuis, in een zéér geheime dossierenvelop. Vanwege deze geheimhouding, mogen we er niet te veel over zeggen... Uw kind kan ze bij de cursus in ieder geval goed gebruiken.

Ok, we verklappen één ding uit het pakket: een 3D-bril om te gebruiken bij een van de games. Het avontuur kan van start!

De best gewaardeerde typecursus van Nederland

Kinderen en ouders zijn enthousiast over de typecursus van LOI Kidzz. Ze geven de cursus gemiddeld een 8,8, het hoogste cijfer van Nederland! Via de onafhankelijke website The Feedback Company kunnen onze klanten een review achterlaten. Hieronder vindt u een greep uit de reacties.

Vrouw

R. Hermans

4,.5 van de 5 sterren

Wij zijn zeer tevreden
“ Revy vond de typecursus zeer leuk en leerzaam. Hij keek er iedere keer weer naar uit. “

 

Man

J. van Megen

5 sterren

Typecursus dyslexie
“Leuke typecursus met veel hulp en aansprekende spelletjes. Dit heeft zeker geholpen bij de dyslexie training.“

Vrouw

A. Steenstra 

4,5 van de 5 sterren

Super typecursus
“Anna was elke keer nieuwsgierig naar wat er die dag zou gebeuren. Zeker toen de ontknoping dichterbij kwam. “

Inschrijven met exclusieve korting

  • Op een superleuke manier zelfstandig leren typen
  • Oefenen met uitdagende games
  • Betaal geen €179,- maar slechts € 129,-  (of € 11,50 p/m).
  • Probeer de cursus 14 dagen gratis uit
  • Betaal na ontvangst, ineens of in 6 of 12 termijnen