Bekijk hoe leuk de cursus is

Blind typen is handig voor nu en onmisbaar voor later. Bij LOI Kidzz krijgt uw kind typeles op de Super Spy School. Deze online leeromgeving is helemaal vernieuwd en nog leuker en motiverender!

Alleen via school: exclusieve korting op de Typecursus

Alleen bij inschrijven via de school van uw kind profiteert u van € 50,- korting! U betaalt geen € 169,- maar slechts € 119,-. Ook ontvangt u gratis een toetsenbord. 

Inschrijven via school

30,- korting, gratis spionnenpakket + toetsenbord met korting

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!

Wilt u profiteren van dit exclusieve aanbod, maak dan gebruik van de inschrijfkaart bij de folder die u heeft ontvangen van de school, of schrijf in via de bovenstaande inschrijfknop.

Leren typen met een unieke methode

Blind typen is een belangrijke vaardigheid. De school van uw kind vindt een goede typevaardigheid ook belangrijk en heeft u daarom geïnformeerd over de typecursus van LOI Kidzz die speciaal ontwikkeld is voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Kinderen leren uitstekend typen  in een uitdagende leeromgeving. Ze oefenen zelfstandig, maar staan er zeker niet alleen voor.

Onmisbaar op school en in de toekomst

Blind typen is handig op de basisschool en onmisbaar in het middelbaar onderwijs én de verdere toekomst. Onderzoek bewijst bovendien dat schoolresultaten van kinderen verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Bied uw kind ook deze voorsprong met de typecursus van LOI Kidzz.

Altijd gemotiveerd door gamend leren

'Gamend-leren' is voor kinderen ideaal om nieuwe vaardigheden op te doen. De typecursus is volledig gebaseerd op dit principe. Kinderen oefenen zelfstandig, spelenderwijs en in hun eigen tempo. In de games komen ze stap voor stap vooruit. Elk succes wordt direct beloond en gevolgd door een nieuwe uitdaging. Zo blijft uw kind gemotiveerd tot het einde van de cursus!

Optimale begeleiding, inzicht in de vorderingen

Door de opbouw en verhaallijn is de cursus volledig zelfstandig te volgen. Maar uw kind staat er zeker niet alleen voor! De vorderingen worden bijgehouden in een cursist-volgsysteem en letters waar uw kind eventueel moeite mee heeft, komen automatisch vaker terug. U ontvangt na elke gemaakte weektoets een rapportage en advies en tips om uw kind te ondersteunen. Hebt u toch nog vragen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice klaar om u te helpen.

Gegarandeerd een typediploma

Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer uw kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt uw kind dan ook gegarandeerd een diploma na het afronden van de laatste typetoets. Een resultaat om trots op te zijn!

De best gewaardeerde typecursus van Nederland

Kinderen en ouders zijn enthousiast over de typecursus van LOI Kidzz. Ze geven de cursus gemiddeld een 8,8, het hoogste cijfer van Nederland! Via de onafhankelijke website The Feedback Company kunnen onze klanten een review achterlaten. Hieronder vindt u een greep uit de reacties.

Vrouw

R. Hermans

4,.5 van de 5 sterren

Wij zijn zeer tevreden
“ Revy vond de typecursus zeer leuk en leerzaam. Hij keek er iedere keer weer naar uit. “

 

Man

J. van Megen

5 sterren

Typecursus dyslexie
“Leuke typecursus met veel hulp en aansprekende spelletjes. Dit heeft zeker geholpen bij de dyslexie training.“

Vrouw

A. Steenstra 

4,5 van de 5 sterren

Super typecursus
“Anna was elke keer nieuwsgierig naar wat er die dag zou gebeuren. Zeker toen de ontknoping dichterbij kwam. “

Inschrijven via school met exclusieve korting

  • Op een superleuke manier uitstekend leren typen
  • Oefenen met uitdagende games
  • Betaal geen €169,- maar slechts € 119,-.
  • Probeer de cursus 14 dagen gratis uit
  • Betaal na ontvangst, ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven via school
30,- korting, gratis spionnenpakket + toetsenbord met korting

Nog dagen!

Laatste dag!

Laatste kans!