Eenvoudig een goede typevaardigheid voor uw leerlingen

  • Scholenregeling Typen 13+
  • € 40,- korting voor ouders
  • Per ingeschreven leerling € 7,50 voor de school

Eenvoudig een goede typevaardigheid voor uw leerlingen

  • Scholenregeling Typen 13+
  • € 40,- korting voor ouders
  • Per ingeschreven leerling € 7,50 voor de school
​​
De cursus in 80 seconden
​​

Blind typen, een onmisbare vaardigheid

Blind kunnen typen bespaart leerlingen niet alleen veel tijd, maar verbetert ook de schoolresultaten. Toch beheersen veel brugklasleerlingen deze vaardigheid (nog) niet voldoende. Zonde! Uw school kan eenvoudig bijdragen aan de typevaardigheid van leerlingen, door mee te doen met de scholenregeling Typen 13+ van LOI Kidzz.

  • De Typecursus 13+ is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in de brugklas.

  • Kinderen leren thuis typen in een online gamewereld.

  • Korting voor ouders, een vergoeding voor de school.

  • Scholen hebben nauwelijks werk aan de scholenregeling.

 
Korting voor ouders, een vergoeding voor de school

Om de Typecursus 13+ toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk leerlingen, biedt LOI Kidzz ouders in de periode van de scholenregeling een exclusieve korting van € 40,-. De school ontvangt per ingeschreven leerling een vergoeding van € 7,50,-. Dit kan oplopen tot een mooi bedrag!

Meedoen met de scholenregeling is gemakkelijk

Doet uw school mee aan de scholenregeling, dan kost dat de school nauwelijks werk. LOI Kidzz verzorgt de informatie voor ouders, in de vorm van een overzichtelijke PDF. Deze kunt u eenvoudig per mail naar ouders versturen. Ouders kunnen hun kind online inschrijven. LOI Kidzz regelt daarna alles.

Stuur mij alle informatie
Blind typen zorgt voor betere schoolresultaten

Met de Typecursus 13+ leren uw leerlingen snel en vrijwel foutloos blind typen. Een vaardigheid waar ze tijdens hun hele schoolperiode én daarna veel plezier van hebben! Onderzoek van de Radboud Universiteit heeft uitgewezen dat leerlingen die blind kunnen typen, beter presteren op school.

Voor 13 jaar en ouder

De Typecursus 13+ is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 13 jaar en ouder in het regulier en speciaal middelbaar onderwijs. Leerlingen leren typen in een online wereld en oefenen met uitdagende en motiverende games! Bovendien krijgt de leerling alle vrijheid om de cursus aan te passen aan de eigen behoefte. Lukt de weektoets al prima? Dan kan hij of zij de oefeningen van die week overslaan en meteen door met het volgende onderdeel.

Ook beschikbaar in dyslexie-variant

Naast de reguliere cursus Typen 13+ biedt LOI Kidzz ook een dyslexievariant van deze cursus. Net zo leuk, maar dankzij een aantal praktische aanpassingen beter toegankelijk voor leerlingen met dyslexie.

Met een 8,8 de best beoordeelde typecursus van Nederland

Dat gamend leren werkt, blijkt wel uit de vele enthousiaste reacties van ouders en cursisten. Met een 8.8 is de typecursus van LOI Kidzz de best beoordeelde typecursus van Nederland.

Ontvang alle informatie

Wilt u met uw school meedoen aan de scholenregeling? We sturen u graag de PDF met alle informatie voor de ouders toe aan het begin van het nieuwe schooljaar. U vraagt de PDF eenvoudig aan met de onderstaande button.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op via de onderstaande button, of bel (071) 5451 844. We helpen u graag.

Stuur mij alle informatie Neem contact op