Nu € 30,- korting en een gratis spionnenpakket!

Bij de Typecursus hoort naast een flinke korting, een uitgebreid pakket met spionnenspullen. Je kind ontvangt ze in een persoonlijke en zéér geheime dossierenvelop. Vanwege deze geheimhouding, mogen we er niet te veel over zeggen... Je kind kan ze bij de cursus in ieder geval goed gebruiken.

Eén ding kunnen we alvast verklappen: in het pakket zit ook een stoere 3D-bril om te gebruiken bij een van de spionnengames. Het avontuur kan van start!

Schrijf nu in

spionnenpakket

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Nu € 30,- korting op de taalcursussen

Met de cursus Engels of Spaans beleeft je kind een spannend avontuur én leert een heleboel woorden en zinnen om echt te gebruiken, bijvoorbeeld op vakantie. Bied jouw kind ook deze kans! Schrijf snel in en profiteer tijdeliijk van wel € 30,- korting!

Engels Spaans 

 

Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!

Heb je in het gezin een enthousiaste cursist en wil een broer of zus nu dezelfde cursus volgen? Profiteer dan van € 15,- gezinskorting! Je krijgt de korting alleen bij telefonische inschrijving. Bel tijdens kantoordagen tussen 09.00 en 17.00 naar (071) 54 51 844.

Voorwaarden
  • De gezinskorting is geldig voor elk tweede of volgende kind uit hetzelfde gezin dat zich inschrijft voor dezelfde LOI Kidzz-cursus.
  • Het adres en de achternaam van het nieuw in te schrijven kind moet overeenkomen met die van het eerder ingeschreven kind.
  • De gezinskorting is geldig in combinatie met andere kortingsacties, met uitzondering van de Scholenregeling.
Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!