Tijdelijk € 30,- tot € 50,- korting

Minder betalen voor de cursus? Tot 20 december kan het! Zo krijg je tijdelijk flinke korting op onze typecursussen (Typen en Typen 13) en onze taalcursus Spaans en Engels. Wacht dus niet langer en schrijf je kind nu in.

Typecursussen Taalcursussen

 

Gratis spionnenpakket

Bij de typecursus wordt een uitgebreid pakket met spionnenspullen meegestuurd. Je kind ontvangt ze in een persoonlijke en zéér geheime dossierenvelop. Vanwege deze geheimhouding, mogen we er niet te veel over zeggen... Je kind kan ze bij de cursus in ieder geval goed gebruiken.

Eén ding kunnen we alvast verklappen: in het pakket zit ook een stoere 3D-bril om te gebruiken bij een van de spionnengames. Het avontuur kan van start!

Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!

Heb je in het gezin een enthousiaste cursist en wil een broer of zus nu dezelfde cursus volgen? Profiteer dan van € 15,- gezinskorting! Je krijgt de korting alleen bij telefonische inschrijving. Bel tijdens kantoordagen tussen 09.00 en 17.00 naar (071) 54 51 844.

Voorwaarden
  • De gezinskorting is geldig voor elk tweede of volgende kind uit hetzelfde gezin dat zich inschrijft voor dezelfde LOI Kidzz-cursus.
  • Het adres en de achternaam van het nieuw in te schrijven kind moet overeenkomen met die van het eerder ingeschreven kind.
  • De gezinskorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties.
Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!