Tijdelijk € 30,- korting op alle cursussen!

Elke cursus van LOI Kidzz is een avontuur, met motiverende oefeningen en games. Ze zijn leerzaam en superleuk om te doen! Bied ook jouw kind de kans om blind te leren typen of een vreemde taal te leren. Of kies voor de nieuwe leesgame De Zevensprong waarmee je kind de leesvaardigheid verbetert. Een LOI Kidzz-cursus is nu tijdelijk extra aantrekkelijk door de € 30,- korting die je ontvangt. Schrijf nu in en profiteer direct.

Typen Talen Leesvaardigheid

 

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

spionnenpakket

Nog dagen!

Laatste dag!

Wegens succes verlengd!

Gratis spionnenpakket bij de Typecursus

Bij de Typecursus hoort een uitgebreid pakket met spionnenspullen. Je kind ontvangt ze in een persoonlijke en zéér geheime dossierenvelop. Vanwege deze geheimhouding, mogen we er niet te veel over zeggen... Je kind kan ze bij de cursus in ieder geval goed gebruiken. Eén ding kunnen we alvast verklappen: in het pakket zit ook een stoere 3D-bril om te gebruiken bij een van de spionnengames. Het avontuur kan van start!

Naar de Typecursus

Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!

Heb je in het gezin een enthousiaste cursist en wil een broer of zus nu dezelfde cursus volgen? Profiteer dan van € 15,- gezinskorting! Je krijgt de korting alleen bij telefonische inschrijving. Bel tijdens kantoordagen tussen 09.00 en 17.00 naar (071) 54 51 844.

Voorwaarden
  • De gezinskorting is geldig voor elk tweede of volgende kind uit hetzelfde gezin dat zich inschrijft voor dezelfde LOI Kidzz-cursus.
  • Het adres en de achternaam van het nieuw in te schrijven kind moet overeenkomen met die van het eerder ingeschreven kind.
  • De gezinskorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties.
Broer of zus dezelfde cursus? € 15,- gezinskorting!