Typen vanaf 13 jaar

 • Met plezier uitstekend leren typen
 • Zelfstandig online oefenen
 • Motivatie door gamend leren
 • Best beoordeelde typecursus van Nederland
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40
Inschrijven Gratis cursusgids

Typen vanaf 13 jaar

Blind typen is een belangrijke vaardigheid. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Met de online typecursus van LOI Kidzz leren kinderen op hun eigen manier en in hun eigen tempo blind typen.

 • Met plezier uitstekend leren typen
 • Zelfstandig online oefenen
 • Motivatie door gamend leren
 • Best beoordeelde typecursus van Nederland
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40
€ 30,- korting + gratis spionnenpakket

Tijdelijk ontvang je een spannend spionnenpakket. En je krijgt ook nu ook nog eens een flinke korting. Wacht dus niet langer en schrijf nu in!

Lees meer

Profiteer nu van € 30,- korting. Schrijf snel in en ontvang ook gratis een geheim spionnenpakket met spullen om te gebruiken bij de online spionnenmissies! Handig, voor bij de cursus! De acties zijn tijdelijk, wacht dus niet te lang en schrijf vandaag nog in!

Typen vanaf 13 jaar

Blind typen is een belangrijke vaardigheid. Onderzoek bewijst dat schoolresultaten verbeteren door snel, blind en met tien vingers typen. Met de online typecursus van LOI Kidzz leren kinderen op hun eigen manier en in hun eigen tempo blind typen.

Leeromgeving en games vernieuwd

Onderzoek bewijst dat ‘Gamend leren is beter leren’ voor kids en tieners ideaal is om nieuwe vaardigheden op te doen. Deze online typecursus is ontwikkeld op basis van dit principe en bovendien nu spectaculair vernieuwd! Je kind beleeft het avontuur als ‘first-person’. Games als ‘Drone-attack’ en spionnenmissies als ‘Hack het casino’ maken de cursus extra uitdagend. Extra oefenen levert bovendien punten op die kunnen worden ingewisseld in de Spy Shop. Met elke keer een nieuw doel om te behalen, leert je kind steeds beter typen. Meer informatie over de opbouw en inhoud van deze online typecursus kun je hier downloaden.

Zelfstandig, mét begeleiding

Door de praktische opbouw en motiverende verhaallijn is de typecursus volledig zelfstandig te volgen. Maar je kind staat er zeker niet alleen voor! De vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden en letters waar je kind eventueel moeite mee heeft, komen automatisch vaker terug. Dit adaptieve cursist-volgsysteem zorgt een cursus op maat. Als ouder ontvang je na elke gemaakte weektoets een overzicht van de vorderingen. Met daarbij een advies en tips om je kind, indien gewenst, te ondersteunen. Toch nog vragen? Dan staan de medewerkers van onze klantenservice klaar om te helpen.

Dé typecursus voor 13 jaar en ouder
 • Op eigen manier leren typen
  Tijdens de typecursus bepalen kinderen zelf welke oefeningen en lessen ze doen. Lessen waarin ze nieuwe vaardigheden leren, kunnen uiteraard niet overgeslagen worden.
 • Zelf het tempo bepalen
  Kinderen doen de cursus in hun eigen tempo en kunnen er voor kiezen om bepaalde oefeningen over te slaan. Ze bepalen zelf wanneer ze klaar zijn voor het examen.
 • Goed te combineren
  De cursus is uitstekend te combineren met school en hobby’s, omdat kinderen zelf bepalen wanneer ze aan de cursus werken. Zo kunnen ze meerdere lessen achter elkaar doen, om vervolgens enkele dagen geen typelessen te volgen.
 • Passend taalgebruik
  Middelbare scholieren willen anders aangesproken worden dan kinderen op de basisschool. Het taalgebruik in deze typecursus is daarom meer volwassen en sluit volledig aan op de doelgroep.
 • Uitstekend resultaat
  Kinderen doen gemiddeld 20 weken over de cursus en beschikken na afloop over een uitstekende typevaardigheid. Ze kunnen vrijwel foutloos blind en met tien vingers typen met een snelheid van minimaal 120 aanslagen per minuut. Een vaardigheid waar ze op school én in de toekomst veel plezier van zullen hebben!
Ouders vinden de rapportage een pré

Je kind kan de typecursus volledig zelfstandig volgen. Om op de hoogte te blijven van de vorderingen ontvang je als ouder na elke gemaakte weektoets een overzichtelijke rapportage. Ouders laten vaak weten dat zij dit als een van de grote pluspunten van de cursus ervaren. Bekijk hier een voorbeeld van een weekrapport.

Slagingsgarantie Typecursus voor kinderen
Diplomagarantie

Door onze methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer je kind er klaar voor is, weten we zeker dat iedereen kan slagen. Bij LOI Kidzz krijgt je kind dan ook gegarandeerd een diploma na het afronden van de laatste typetoets. Een resultaat om trots op te zijn! Lees meer over de diplomagarantie.

Dyslexie? Juist leren typen!

Voor kinderen met dyslexie is leren typen extra belangrijk. Het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld en zorgt ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Leerprestaties verbeteren én het zelfvertrouwen neemt toe. De dyslexievariant van de typecursus heeft dezelfde opbouw als de reguliere cursus maar dan met een aantal aanpassingen. Uiteraard heeft de dyslexievariant dezelfde prijs. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Dyslexie
Kwaliteit gegarandeerd

De typecursus wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8. De hoogste waardering van Nederland! LOI Kidzz profiteert van de ruim 95 jaar ervaring van de LOI. Alle Kidzz-cursussen worden ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren. Al meer dan 100.000 kinderen hebben online leren typen met LOI Kidzz! In de 10 jaar dat de online typecursus bestaat, is deze steeds verder verbeterd. De online leeromgeving heeft nu een spectaculaire metamorfose ondergaan. De cursus is daarmee voor kinderen nóg avontuurlijker geworden!

Profiteer van 2 acties!

Profiteer nu van € 30,- korting. Schrijf snel in en ontvang ook gratis een geheim spionnenpakket! De acties zijn tijdelijk, wacht dus niet te lang en schrijf vandaag nog in!

Direct inschrijven voor Typen vanaf 13 jaar
 • Zelfstandig online uitstekend leren typen
 • Motivatie door avontuur op de Super Spy School
 • Oefenen met uitdagende games
 • Probeer de cursus 14 dagen gratis uit
 • Betaal na ontvangst, ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 169
€ 139
of 12 x € 12,40