Rekenen

  • Verbetert rekenvaardigheid
  • Alle lesstof rekenen groep 7 en 8
  • Uitleg in filmpjes, gamend leren
€ 69
of 12 x € 6,15
Inschrijven

Rekenen

Met de cursus Rekenen oefent je kind alle leerstof van rekenen van groep 7 en 8. Met heldere extra uitleg en motiverende games wordt je kind een echte rekenheld!

  • Verbetert rekenvaardigheid
  • Alle lesstof rekenen groep 7 en 8
  • Uitleg in filmpjes, gamend leren
€ 69
of 12 x € 6,15
LOI Kidzz krijgt een 8.8
Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8. Bekijk alle reviews op de website van The Feedback Company.
Lees meer

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Klik hier

Rekenen

Met de cursus Rekenen oefent je kind alle leerstof van rekenen van groep 7 en 8. Met heldere extra uitleg en motiverende games wordt je kind een echte rekenheld!


Dit is de proefles van de volledige cursus Basisschool. De cursus Rekenen bevat alleen rekenoefeningen.

"Fien heeft een leuke en duidelijke manier de stof leren beheersen." B. de Bont
Extra oefenen met rekenen in groep 7 en 8

Een goede rekenvaardigheid is belangrijk op de basisschool, in het middelbaar onderwijs en in het dagelijks leven. Kinderen krijgen op school al veel rekenles. Toch kan blijken dat je kind behoefte heeft aan extra oefenen met breuken, procenten, oppervlaktes, meten, kommagetallen en verhoudingen. De cursus Rekenen is dan een goede keuze!

Alle leerdoelen van rekenen oefenen
Met de cursus Rekenen kan je kind de leerstof van rekenen van groep 7 en 8 doorlopen van makkelijk naar moeilijk. Alle leerdoelen worden aangeboden. Je kind kan er ook voor kiezen om met een zelfgekozen leerdoel aan de slag te gaan. Denk hierbij onder meer aan oefenen met vermenigvuldigen en delen, decimalen, inhoud en afmetingen berekenen, breuken enzovoort. Een onderwerp wordt eerst uitgelegd, bijvoorbeeld in een leuk filmpje, vervolgens wordt een oefening voorgedaan en daarna oefent
Alle leerdoelen van rekenen oefenen
Steeds inzicht in vorderingen
Handige starttoets en ouderrapportage

Door middel van een starttoets kun je samen met je kind vaststellen voor welke specifieke onderwerpen hij of zij extra oefening kan gebruiken. Tussen het oefenen met rekenen door, is het ook mogelijk om korte toetsen maken. Zo worden de vorderingen duidelijk zichtbaar. Ouders ontvangen hiervan een update en eventueel een advies over de vorderingen. Ouders laten vaak weten dat zij dit als een van de grote pluspunten van de cursus ervaren.

Uitstekend voorbereiden op Cito

De Entreetoets in groep 7 en de Cito-toets in groep 8 zijn belangrijke momenten in de schoolloopbaan van kinderen. Is je kind nerveus voor de toetsen? En wil je hem of haar op een leuke en verantwoorde manier helpen de onzekerheid weg te nemen? In de cursus Rekenen komt alle leerstof van rekenen nog eens aan bod en worden de vragen gesteld op de specifieke Cito-manier. Zo gaat je kind straks vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet en komt niet voor verrassingen te staan.

Uitstekend voorbereiden op Cito
Trainen met games
Trainen met rekengames

Kinderen krijgen les op het Superhelden Hoofdkwartier. Al snel blijkt dat er werk aan de winkel is, want er dreigen allerlei ecologische rampen. De verschillende oefeningen en games op het gebied van rekenen, spelen in op het avontuur. Zo blijft de motivatie hoog. Onderzoek bewijst dat kinderen door deze 'gamend leren'-methode de leerstof sneller leren én beter onthouden.

Unieke dyslexievariant

Goed kunnen meekomen op school geeft kinderen zelfvertrouwen. Vooral bij kinderen met dyslexie! Want hun “woordblindheid” maakt het vaak moeilijk om te (laten) zien wat ze kunnen. De dyslexievariant van de cursus Rekenen kan je kind helpen. Met motiverende oefeningen en games oefenen kinderen alle leerdoelen van rekenen. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Bekijk hier de informatie over de dyslexievariant van de cursus Rekenen

Het Lettertype Dyslexie
14 dagen gratis op proef!
Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je twee weken nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus.

LOI Kidzz krijgt een 8.8

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8,8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Bekijk alle reviews

Direct inschrijven voor Rekenen
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 69
of 12 x € 6,15