Taal

  • Verbetert taalvaardigheid
  • Oefen alle lesstof taal groep 7 en 8
  • Uitleg in filmpjes, gamend leren
€ 69
of 12 x € 6,15
Inschrijven

Taal

Met de cursus Taal oefent je kind alle leerstof van taal van groep 7 en 8. Moeite met dt, ontleden of spelling? De uitleg in filmpjes en de leuke games maken van je kind een echte taalheld!

  • Verbetert taalvaardigheid
  • Oefen alle lesstof taal groep 7 en 8
  • Uitleg in filmpjes, gamend leren
€ 69
of 12 x € 6,15
LOI Kidzz krijgt een 8.8
Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8. Bekijk alle reviews op de website van The Feedback Company.
Lees meer

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Klik hier

Taal

Met de cursus Taal oefent je kind alle leerstof van taal van groep 7 en 8. Moeite met dt, ontleden of spelling? De uitleg in filmpjes en de leuke games maken van je kind een echte taalheld!


Dit is de proefles van de volledige cursus Basisschool. De cursus Taal bevat alleen taaloefeningen.

"Een goede manier om je kind extra te ondersteunen. Ze vinden het zelf ook leuk." A. v. Wissen
Extra oefenen met taal in groep 7 en 8

Een goede taalvaardigheid is onmisbaar. Het is belangrijk op de basisschool, in het middelbaar onderwijs en in het dagelijks leven. Kinderen krijgen op school al veel taalles. Toch kan blijken dat je kind behoefte heeft aan extra oefenen met spelling, ontleden, begrijpend lezen, verleden- en voltooide tijd en die altijd moeilijke dt-regel. De cursus Taal is dan een goede keuze!

Alle leerdoelen in taal oefenen

Met de cursus Taal kan je kind de leerstof van taal van groep 7 en 8 doorlopen van makkelijk naar moeilijk. Alle leerdoelen worden aangeboden. Je kind kan er ook voor kiezen om met een zelfgekozen leerdoel aan de slag te gaan. Denk hierbij onder meer aan begrijpend lezen, werkwoorden vervoegen, ontleden, ’t kofschip, spelling enzovoort. Een onderwerp wordt eerst uitgelegd, bijvoorbeeld in een leuk filmpje, vervolgens wordt een oefening voorgedaan en daarna oefent je kind zelf met opdrachten.

Alle leerdoelen in taal oefenen
Steeds inzicht in vorderingen
Handige starttoets en ouderrapportage

Door middel van een starttoets kun je samen met je kind vaststellen voor welke specifieke onderwerpen hij of zij extra oefening kan gebruiken. Tussen het oefenen met taal door, is het ook mogelijk om korte toetsen maken. Zo worden de vorderingen duidelijk zichtbaar. Ouders ontvangen hiervan een update en eventueel een advies over de vorderingen. Ouders laten vaak weten dat zij dit als een van de grote pluspunten van de cursus ervaren.

Uitstekend voorbereiden op Cito

De Entreetoets in groep 7 en de Cito Eindtoets in groep 8 zijn belangrijke momenten in de schoolloopbaan van kinderen. Is je kind nerveus voor de toetsen? En wil je hem of haar op een leuke en verantwoorde manier helpen de onzekerheid weg te nemen? In de cursus Taal komt alle leerstof van taal nog eens aan bod en worden de vragen gesteld op de specifieke Cito-manier. Zo gaat je kind straks vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet en komt niet voor verrassingen te staan..

Uitstekend voorbereiden op Cito
Trainen met games
Trainen met taalgames

Kinderen krijgen les op het Superhelden Hoofdkwartier. Al snel blijkt dat er werk aan de winkel is, want er dreigen allerlei ecologische rampen. De verschillende oefeningen en games op het gebied van taal spelen in op dit avontuur. Zo blijft de motivatie hoog. Onderzoek bewijst dat kinderen door deze 'gamend leren'-methode de leerstof sneller leren én beter onthouden.

Unieke dyslexievariant

Goed kunnen meekomen op school geeft kinderen zelfvertrouwen. Vooral bij kinderen met dyslexie! Want hun “woordblindheid” maakt het vaak moeilijk om te (laten) zien wat ze kunnen. De dyslexievariant van de cursus Taal kan je kind helpen. Met motiverende oefeningen en games oefenen kinderen alle leerdoelen.

Bekijk hier de informatie over de dyslexievariant van de cursus Taal

Het Lettertype Dyslexie
14 dagen gratis op proef!
Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je twee weken nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus.

LOI Kidzz krijgt een 8.8

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8,8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Bekijk alle reviews

Direct inschrijven voor Taal
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 69
of 12 x € 6,15