Online bijles

 • Voor kinderen uit groep 7 en 8
 • Online extra oefenen met schoolvakken
 • Goede voorbereiding op de eindtoets
 • Uitleg met filmpjes, gamend leren
€ 129
€ 99
of 12 x € 8,85
Inschrijven

Online bijles

Met de cursus Online bijles oefent je kind alle leerstof van groep 7 en groep 8 van makkelijk naar moeilijk. Met een superhelden-avontuur, uitleg in filmpjes en games om het oefenen superleuk te maken!

 • Voor kinderen uit groep 7 en 8
 • Online extra oefenen met schoolvakken
 • Goede voorbereiding op de eindtoets
 • Uitleg met filmpjes, gamend leren
€ 129
€ 99
of 12 x € 8,85
LOI Kidzz krijgt een 8.8
Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8. Bekijk alle reviews op de website van The Feedback Company.
Lees meer

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Klik hier

Online bijles

Met de cursus Online bijles oefent je kind alle leerstof van groep 7 en groep 8 van makkelijk naar moeilijk. Met een superhelden-avontuur, uitleg in filmpjes en games om het oefenen superleuk te maken!

Extra oefenen voor groep 7 en groep 8

Met motiverende oefeningen en games oefenen kinderen alle schoolvakken van groep 7 en 8. Er is veel aandacht voor rekenen en taal, zoals rekenen met breuken, spelling en begrijpend lezen. Natuurlijk komt ook aardrijkskunde, geschiedenis en natuur ruim aan bod. Je kind gaat met sprongen vooruit! Dit geeft zelfvertrouwen en meer plezier in school. En dat helpt op toetsmomenten om eruit te halen wat erin zit! De vooruitgang én het extra zelfvertrouwen maakt dat de cursus Online bijles een zeer goede voorbereiding is op de Eindtoets.

Ervaar zelf hoe leuk extra oefenen met Online bijles is. Probeer samen met je kind de gratis proefles.

Extra oefenen
Uitstekend voorbereiden op de Eindtoets

De Entreetoets in groep 7 en de Eindtoets in groep 8 zijn belangrijke momenten in de schoolloopbaan van kinderen. Vaak is dit de Cito-toets of de IEP-toets. Wil je je kind helpen bij de voorbereiding? En eventuele onzekerheid wegnemen, zodat je kind kan laten zien wat hij of zij écht kan? De cursus Online bijles is hiervoor het ideale hulpmiddel! Deze bijles-cursus is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsspecialisten en daarom gegarandeerd verantwoord. Bied jouw kind ook deze kans.

“Mijn kind is sinds de cursus een stuk zekerder geworden op school.”  K. v. Wassenaar
Oefenen met rekenen taal en andere vakken

Alle vakken en leerdoelen van groep 7 en 8 komen aan bod in deze bijles-cursus. Je kind kan bij het begin starten en zelfstandig de cursus stap-voor-stap doorlopen. Of kiezen voor een specifiek onderwerp waar hij of zij wat meer moeite mee heeft. Veel kinderen vinden bijvoorbeeld rekenen met breuken of decimalen moeilijk. Of ontleden en werkwoordspelling. Je kind krijgt op een aansprekende manier uitleg en kan oefenen met leuke games.

Vragen beantwoorden als op de Eindtoets

In de cursus Online bijles wordt geoefend op de specifieke Eindtoets-manier zoals gebruikelijk is bij de Cito-toets en de IEP-toets. Zo komt je kind straks niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo plezierig. Door ontspannen en met zelfvertrouwen de toetsen te maken, kan je kind optimaal presteren. Je kind laat goed zien wat hij of zij kan én weet. Dat dat is tenslotte het doel van de Eindtoets!

Hoofdkwartier
Opbouw van de cursus

Met de cursus Online bijles kan je kind de leerstof van groep 7 en 8 doorlopen van makkelijk naar moeilijk. Alle vakken en leerdoelen worden aangeboden. Je kind kan er ook voor kiezen om met een zelfgekozen vak en leerdoel aan de slag te gaan. Een onderwerp wordt eerst uitgelegd, vaak in een leuk filmpje, vervolgens wordt een oefening voorgedaan en daarna oefent je kind zelf met de leerstof.

Handige starttoets

Door middel van een starttoets kun je samen met je kind vaststellen voor welke specifieke onderwerpen hij of zij extra oefening kan gebruiken. Het is ook mogelijk om tussen het oefenen door, toetsen te maken. Zo worden de vorderingen duidelijk zichtbaar en ziet je kind zelf hoe goed hij of zij vooruitgaat. De toetsen leggen geen druk op je kind. Ze zijn ontworpen rondom het thema van de superhelden en onderdeel van het avontuur.

Unieke ouderrapportage

Doet je kind tussentijds een of meerdere toetsen dan ontvang je daarvan als ouder een update over de vorderingen en eventueel een advies. Ouders laten vaak weten dat zij dit erg waarderen en als een van de grote pluspunten van de cursus ervaren.

Gamend leren voor optimaal resultaat

Onderzoek bewijst dat kinderen door 'gamend leren' lesstof sneller leren én beter onthouden. Eigenlijk is spelenderwijs leren een heel bekend begrip. De cursus Online bijles is helemaal ontwikkeld op basis van de ‘gamend leren’-methode.

Games online bijles
Welkom op het Superhelden Hoofdkwartier

Kinderen krijgen les op het Superhelden Hoofdkwartier. Al snel blijkt dat er werk aan de winkel is, want een milieuramp dreigt. Je kind schiet de superhelden Dt, X2 en G-man te hulp door zo goed mogelijk te oefen met taal, rekenen en andere schoolvakken. Samen gaan ze de strijd aan tegen de schurken van Toxico!

Games motiveren

De games waarmee je kind de leerstof oefent, sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen en dagen uit om zo goed mogelijk te scoren én steeds beter te worden. Net als in andere games die kinderen graag spelen. Zo blijft de motivatie hoog.

Dyslexie
Dyslexie? Kies voor de dyslexievariant

Goed kunnen meekomen op school geeft kinderen zelfvertrouwen. Vooral bij kinderen met dyslexie! Want hun ‘woordblindheid’ maakt het vaak moeilijk om te (laten) zien wat ze kunnen. De dyslexievariant van de cursus Online bijles kan je kind helpen. De opbouw is hetzelfde als de reguliere variant en dus net zo leuk om te doen. Daarnaast zijn er een aantal aanpassingen. Uiteraard heeft de dyslexievariant dezelfde prijs. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

LOI Kidzz krijgt een 8.8

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8,8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Bekijk alle reviews

Direct inschrijven voor Online bijles
 • Goede training voor de Eindtoets
 • Uitleg in filmpjes en oefenen met games
 • Alle basisschoolvakken komen aan bod
 • Betaal na ontvangst, ineens of in 6 of 12 termijnen

Schrijf in en probeer de cursus 14 dagen gratis uit!

Inschrijven
€ 129
€ 99
of 12 x € 8,85