Basisschool

  • Zelfverzekerd naar school
  • Alle lesstof groep 7 en 8
  • Uitleg in filmpjes, gamend leren
€ 99
of 12 x € 8,85
Inschrijven

Basisschool

Met de cursus Basisschool oefent je kind alle leerstof van groep 7 en groep 8 van makkelijk naar moeilijk. Met uitleg in filmpjes en games om te oefenen. Leren was nog nooit zo leuk!

  • Zelfverzekerd naar school
  • Alle lesstof groep 7 en 8
  • Uitleg in filmpjes, gamend leren
€ 99
of 12 x € 8,85
LOI Kidzz krijgt een 8.8
Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8. Bekijk alle reviews op de website van The Feedback Company.
Lees meer

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8.8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Klik hier

Basisschool

Met de cursus Basisschool oefent je kind alle leerstof van groep 7 en groep 8 van makkelijk naar moeilijk. Met uitleg in filmpjes en games om te oefenen. Leren was nog nooit zo leuk!

"Mijn kind is sinds de cursus een stuk zekerder geworden op school." K. v. Wassenaar
Extra oefenen voor groep 7 en groep 8

Met motiverende oefeningen en games oefenen kinderen met rekenen, taal, spelling en begrijpend lezen, topografie, aardrijkskunde, geschiedenis, natuur, maatschappij, studievaardigheden en meer. Extra oefenen en vooruitgang zien, geeft zelfvertrouwen en dat zorgt ervoor dat je kind met plezier naar school gaat. De cursus Basisschool is hiervoor het ideale hulpmiddel!

Rekenen, taal en andere vakken

Met de cursus Basisschool kan je kind de leerstof van groep 7 en 8 doorlopen van makkelijk naar moeilijk. Alle vakken en leerdoelen worden aangeboden. Je kind kan er ook voor kiezen om met een zelfgekozen vak en leerdoel aan de slag te gaan. Een onderwerp wordt eerst uitgelegd, bijvoorbeeld in een leuk filmpje, vervolgens wordt een oefening voorgedaan en daarna oefent je kind zelf met opdrachten.

Alle leerdoelen van rekenen oefenen
Steeds inzicht in vorderingen
Handige starttoets en ouderrapportage

Door middel van een starttoets kun je samen met je kind vaststellen voor welke specifieke onderwerpen hij of zij extra oefening kan gebruiken. Het is ook mogelijk om tussen het oefenen door, toetsen te maken. Zo worden de vorderingen duidelijk zichtbaar. Ouders ontvangen hiervan een update en eventueel een advies over de vorderingen. Ouders laten vaak weten dat zij dit als een van de grote pluspunten van de cursus ervaren.

Uitstekend voorbereiden op Cito

De Entreetoets in groep 7 en de Cito Eindtoets in groep 8 zijn belangrijke momenten in de schoolloopbaan van kinderen. Is je kind nerveus voor de toetsen? En wil je hem of haar op een leuke en verantwoorde manier helpen de onzekerheid weg te nemen? In de cursus Basisschool komt alle leerstof nog eens aan bod en worden de vragen gesteld op de specifieke Cito-manier. Zo gaat je kind straks vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet en komt niet voor verrassingen te staan.

Uitstekend voorbereiden op Cito
Trainen met games
Superheldentraining met games

Kinderen krijgen les op het Superhelden Hoofdkwartier. Al snel blijkt dat er werk aan de winkel is, want er dreigen allerlei ecologische rampen. De verschillende oefeningen en games op het gebied van rekenen, taal en wereldoriëntatie spelen in op dit avontuur. Zo blijft de motivatie hoog. Onderzoek bewijst dat kinderen door deze 'gamend leren'-methode de leerstof sneller leren én beter onthouden.

Unieke dyslexievariant

Goed kunnen meekomen op school geeft kinderen zelfvertrouwen. Vooral bij kinderen met dyslexie! Want hun “woordblindheid” maakt het vaak moeilijk om te (laten) zien wat ze kunnen. De dyslexievariant van de cursus Basisschool compleet kan je kind helpen. Met motiverende oefeningen en games oefenen kinderen alle leerdoelen. Betere resultaten laat het zelfvertrouwen groeien en dat zorgt ervoor dat je kind met meer plezier naar school gaat. Geef je keuze aan op het inschrijfformulier.

Bekijk hier de informatie over de dyslexievariant van de cursus Basisschool

Het Lettertype Dyslexie
14 dagen gratis op proef!
Probeer 14 dagen uit, zonder risico

Bij LOI Kidzz mag je twee weken nadenken over je aankoop. Zo heb je de tijd om thuis de cursus uitgebreid te ervaren. Voldoet de cursus niet aan je verwachtingen, dan kun je dat binnen 14 dagen aangeven en stoppen met de cursus.

LOI Kidzz krijgt een 8.8

Ouders van cursisten waarderen LOI Kidzz met een 8,8! Wil je de reviews lezen? Op de website van The Feedback Company vind je er meer dan 2300.

Bekijk alle reviews

Direct inschrijven voor Basisschool
  • Binnen 4 dagen in huis
  • Betaal na ontvangst
  • Betaal ineens of in 6 of 12 termijnen
Inschrijven
€ 99
of 12 x € 8,85