€ 192,50

€ 149,-

Lesgeld
€ 149,-
6 x € 25,75
12 x € 13,25
Ja
  • 20 lesweken
  • 4 lessen per week
  • 25 minuten per les
 

X

Faciliteiten bij deze opleiding

Bij deze cursus studeer je met speciaal ontwikkeld lesmateriaal. Daarnaast maak je gebruik van een aantal slimme extra's op internet, zoals de i-coach of de mediatheek. Hiervoor betaal je niets extra!

 
     

Vraag en antwoord

Heb je een vraag, kijk eerst of het antwoord hier staat.

Engels leren

Engels leren voor kinderen uit groep 5, 6 en 7

Yes! We are the champions! Cool! Veel kinderen vinden het erg leuk om Engels te “spreken”. Met de cursus Engels leren van LOI Kidzz leert je kind op een hele leuke manier het Engels ook écht begrijpen en gebruiken.

Op jonge leeftijd een taal leren geeft een grote voorsprong

  • Kinderen leren op jonge leeftijd gemakkelijker een nieuwe taal dan op latere leeftijd.
  • Een tweede taal leren, stimuleert de taalontwikkeling én het algehele leervermogen.

Wetenschappelijk onderzoek bewijst het. Geef ook jóúw kind deze voorsprong!

Daarom kiezen ouders voor de cursus Engels voor kinderen van LOI Kidzz

Kinderen leren 1200 Engelse woorden en korte zinnen

Met de cursus leert je kind 1200 Engelse woorden en korte zinnen. De woorden zijn voor begroeten, het weer, kleuren, familie, tellen, tijd, in en om het huis en nog veel meer! Je kind kan zich zo in het buitenland goed zelf redden in het Engels.

Spelenderwijs leren met een leuk, spannend verhaal

De lessen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep. De lessen volgen een spannend verhaal. Om te horen en zien hoe het verhaal verder gaat, zal je kind graag steeds weer zelf de cursus pakken. Zo leert je kind spelenderwijs goed Engels spreken.

Oefenen afwisselend met lesboekjes en via de online leeromgeving

De Engelse woordjes leren spreken en toepassen, doet je kind met behulp van de vrolijke, kleurrijke lesboekjes en de online leeromgeving. Invuloefeningen, spelletjes en animatiefilmpjes zorgen steeds voor afwisseling. Allemaal met het verhaal als rode draad.

Wekelijks feedback van een ervaren docent

Met een leuke animatiefilm, doet je kind iedere week een toets. Daarin geeft je kind antwoord op vragen die de figuren uit het verhaal stellen. De antwoorden neemt hij of zij zelf online op waarna ze worden verstuurd naar de docent. De docent geeft op dezelfde manier feedback én een cijfer. Je kind zal echt trots zijn op een hoog cijfer voor Engels!

Een compleet lespakket inclusief headset en extra’s

Het lesmateriaal van de cursus bestaat uit mooi geïllustreerde, full-colour lesboekjes en een speciaal ontwikkelde online leeromgeving. Om de boekjes netjes te bewaren ontvangt je kind een stevige opbergmap en voor het online opnemen van de woordjes een handige headset.

Om de cursus extra leuk te maken én om het Engels ook na de cursus op een actieve manier te blijven oefenen, spaart je kind een spannend bordspel en een kwartetspel bij elkaar.

Daarom wil je kind de cursus graag doen

Engels spreken is cool!

Kinderen vinden het leuk om Engels te kunnen spreken. Met de cursus leren ze het echt goed! Ze kunnen op hun leeftijd iets wat verder alleen volwassenen en oudere kinderen kunnen. Echt iets om trots op te zijn!

De cursus volgt een spannend verhaal

De lessen volgen een spannend avontuur van Mick en Kate. Met het leren van Engels helpt je kind de hoofdpersonen uit het verhaal hun weg te vinden door een “Labyrinth” en uiteindelijk de “Weather Witch” te verslaan! De lessen en het verhaal zijn zó leuk dat kinderen graag de cursus helemaal afmaken.

Leuke online spelletjes en animatiefilmpjes

Met behulp van onder meer interactieve animaties, leuke puzzels en online games leert je kind spelenderwijs Engelse woordjes en zinnetjes. Wil je vast zien hoe de cursus eruit ziet? Bekijk dan het lesmateriaal of het filmpje.

Verdien aanwijzingen en vind de geheime code

Het doen van de toets is elke week weer leuk. Na het doen van een toets wordt je kind beloond met een “gouden munt” én een hint voor het kraken van de geheime code. Is na vier weken de code compleet, dan volgt een leuk extraatje. En alles past natuurlijk weer bij het verhaal over de Weatherwitch!

Spaar een bordspel bij elkaar

Bij iedere zending ontvangt je kind een deel van een spannend bordspel. De kaarten die erbij horen, zijn meteen een kwartetspel. Leuk om bij elkaar te sparen én belangrijk voor het kraken van de code. Met de spellen blijft het oefenen van Engels ook na de cursus superleuk!

Bladeren door online publicatie.

Bladerbaar gemaakt met Online Touch.

Blader een cursusdeel door

Zo verloopt de cursus

De cursus Engels leren voor kinderen duurt 5 maanden. Elke maand omvat 4 lesweken van elk 4 lessen. Een les duur ongeveer 25 minuten. Elke week begint met een deel van het verhaal, de twee dagen daarna oefent je kind met de woordjes en de vierde dag volgt een toets in de vorm van een interactieve animatiefilm.

Aan het eind van de cursus kent je kind maar liefst 1200 Engelse woorden en zinnen én beleeft hij of zij de spannende ontknoping van het avontuur “Het mysterie van de Weatherwitch.

Cursusduur en lesgeld

De cursus duurt 20 weken (5 maanden). Eén lesweek bestaat uit vier lessen van ongeveer 20 minuten. Je kind volgt de cursus thuis, via de interactieve digitale leeromgeving op internet en heeft een heel jaar de tijd om de cursus af te ronden.

Betalingswijze

Lesgeld

Ineens

€ 149,-

6 termijnen

6 x € 25,75

12 termijnen

12 x € 13,25

Een broer of zus krijgt bij inschrijving voor dezelfde cursus € 15,- gezinskorting!

Doe nu de gratis proefles of schrijf direct in

De cursus Engels leren is een échte belevenis. Doe de gratis proefles, vraag een gratis kennismakingspakket aan, of schrijf nu in en start al binnen drie dagen.

Nu inschrijven Gratis kennismaken